8

Анонимен

преди 8 години

Славата на крадливия българин и ебливата българка се ширят надлъж и нашир през континенти и океани! Машаллах!!

7

Анонимен

преди 8 години

Надявам се наистина да ги пратят в азиатски затвор, и то за дълго. Щото това едва ли им е първото и единствено провинение, но заради такива като тях, като кажеш някъде че си българин, те гледат подозрително.

6

Анонимен

преди 8 години

до 3 пич не си мисли, че са куци магаретато само в България не ги хващат - по разбираеми причини

5

bolbov

преди 8 години

тези сладки българчета шетат по цялата планета и направо ме е срам да пътувам и влизам в чужда банка,През 2009 г бях във Флорида отидох на банкомат и още докато се шушках с картата двама полицаи ме хванаха за ръцете,След разпита се извиниха,че са ме следили още от самолета тъй като очаквали приятели на други трима българи осъдени преди месец по на шестдесет години за кражби от банкомати,

4

Анонимен

преди 8 години

Да ги съдят и да се наслаждават на азиатските затвори. Надявам се наистина да ги тикнат в техните затвори. Заради такива тарикати българите имаме имидж на крадци и измамници! А заради определена женска част, българките имат имидж на ***.

3

Анонимен

преди 8 години

ако бяха тука щяха до осъдят полицията, че ги е възпрепятсвала да изтеглят парите и да осъществят изконното си човешко право да живеят достойно ама нъцки - там още нямат присъда, но са ги облякли като бунтовниците от "Междузвездни войни" всъщност не е тайна, че в затворите по цял свят е пълно с наши скимъридори се сещам за едни 10 души преди 10 години в ЮАР - веднага ги опандизват и доколкото знам 1 или двама са успели живи да излязат от затвора

2

Анонимен

преди 8 години

Вижте как действа полицията, а не като нашата милиция, която до сега такова нещо не е осъществила.

1

Анонимен

преди 8 години

"Българите признали всичко, но молят за минимално наказание, тъй като все пак не успяли да измъкнат никакви пари."Хахахха :) голям довод няма що. Това да не е България, сега ще ги заключат за дълго дъъълго.