8

Анонимен

преди 8 години

Този е неандерталец с прашка. А сапиенса вече измисли междуконтиненталните ракети и лети до Марс.

7

Анонимен

преди 8 години

Белият дом се пази от лудницата САЩ.

6

Хилари

преди 8 години

След разпита се оказа руски агент, внук на някой си Семьонов След акцията в Сирия нямало пари и от отчаяние издялал прашката сам а ластик от гащите на руска магистралка патриотка е взел. Ще го понабием и го пускаме.

5

Анонимен

преди 8 години

Прашката е имала оптичен мерник за по-точно прицелване и на нея е пишело сделано в СССР

4

Анонимен

преди 8 години

В Москва преди няколко дена един подпали вратата на ФСБ, след което полицай го завел за разпит. Това беше интерпретирано от медиите като изява на активист, който е подложен на полицейско насилие...Тук за по-дребно нарушение си пишат актив, че са арестували за нападение някакъв човек, стрелял с прашка...А случаят отпреди 1-2 години за застрерляните майка и дете помните ли?

3

Анонимен

преди 8 години

Колко чудно?? В Америка само затова,че някакъв стрелял с детска прашка го арестували а в България искат един доказан убиец да го направят "МЪЖ НА ГОДИНАТА ЗА ЗАСЛУГИ,ЧЕ СЕ ДЪРЖАЛ ПРИЛИЧНО В ЗАТВОРА"--ами и то друг избор там няма за да оцелееш!! Когато е бил свободен гражданин ,питам аз ,защо не се държал прилично?

2

Здрасти

преди 8 години

Тия могат да се доказват само пред такива "опасни престъпници". Скоро очаквам дописка как са арестували умряло куче с помощта на хладно оръжие тип "нож".

1

Анонимен

преди 8 години

Сикрит Сървис си отработва заплатите. Арестували опасен елемент с прашка.