14

Анонимен

преди 8 години

Те и въздържатели дават съвети на бруталните пиянки ама файда никаква. За това не се прави секс на площада, зощо всеки ще дава акъл :)

13

Един Българин

преди 8 години

До МъжХа така, братле, за мъжките мераци и нужди не пишат :).Истината обаче е както казва 12, че само ненужни съвети и простотии се обясняват за да има "щракания с мишката". Дори и да се приемат за обща истина, то тя е валидна за примерно 70% от жените. Познавам жени, които открито отказват някои от "съветите", но какво да ги правиш журналистките . . . А Тедито, понеже не си е лягала с такива жени и не го пише в английската статия, няма как да знае . . .

12

дедо Боре

преди 8 години

Теодорчето пак си е фантазирала и споделя с нас.

11

Пинко, 48 г., серсем

преди 8 години

Всеки взе акъл да дава и народа съвсем се обърка! Затова - както им харесва на двамата, с любов и уважение между мъжа и жената. За да има здраво семейство :)

10

Анонимен

преди 8 години

Каквито и съвети да се дават истината е, че ежедневието е толкова стресиращо, че човек няма желание за секс. Говоря за работещи хора.

9

gost

преди 8 години

Абе с две жени бива таман за разнообразие секс с едната и секс с другата

8

Мъж

преди 8 години

При нас с жената напоследък секса е толкова рядък и труден, че повече ме напряга, отколкото да ми доставя удоволствие. Приключвам с тия мераци.

7

б

преди 8 години

Би -то са ми гнусни и разликата межди лесби е, че скачат от единия е другия бряг . Като остареят стават заклети лесбийки.

6

Анонимен

преди 8 години

Сексуална статия, а Михаела къде е? Макар че с нейната колекция от вибратори въпроса е риторичен.

5

лол

преди 8 години

Само батя ви Минко дава правилни секс съвети, не разбрахте ли веее...

4

поп

преди 8 години

До гошо споко бе гоши в Библията няма проблем жена да го прави с жена стига да не отказва и на мъж

3

?

преди 8 години

Само не разбрах защо точно бисексуалните жени да дават тези съвети? Ами че това същото ще им го каже всяка нормална жена!

2

Митьо

преди 8 години

Поря ги кат риби, пълня ги кат агнитаааа! Жасам ги в жакузитууу! Ко ми обяснаати глупости тука веее! Питоня е 25 сантаа, цяла нош ги жасам!

1

гошо

преди 8 години

престанете да пускате такива статии, само развращавате децата и рушите традиционните християнски ценности! това не е библейско!