18

талибан

преди 8 години

ГОСПОДА ДРАСКАЧИ , ВСИЧКИ ВСИЧКИ ВИЕ КОИТО ПИШЕТЕ ИЗГЛЕЖДА СТЕ ОТ РАДИКАЛНИТЕ ОРТАДОКСАЛНИ ХРИСТИЯНИ . В ДПС НЯМА РАДИКАЛНИ .

17

Анонимен

преди 8 години

Българите живеещи в районите които Дъртака все още се опитва да контролира започнаха да разбират, че гласуват за милионер който ги лъже и използва. А той наистина живее в разкош а те мизерстват и живеят затворено. Бавно но сигурно ще се откъсват все повече и ще дойде момент когато ще изритат цялата шайка начело със Сокола.

16

Анонимен

преди 8 години

Този плъх местан много обича да употребява думи, които неговите избиратели никога не са чували

15

турчин

преди 8 години

Ало ДПС-ри кога ще си подават оставките си за изгубените избори. Кога ще подадат оставките си и тези с преференциалния вот влезли в листите.

14

1

преди 8 години

Радикализма идва от исляма. ДПС е партия доминирана от тази религия. Всичките искания на ДПС в парламента са диктувани от желанието за ислямизиране на нацията ни.За справка: - разделяне на храната в градините. - връщане на джамии и други имоти които никога не са птинадлежали на мюфтийството - искане за построяване на нови джамии - промяна на учебниците по историяИменно поради това тази партия не може да спре радикализма. Всичко което могат да направят е да говорят. Те това и правят.

13

Аз

преди 8 години

След явният провал на местните избори Местан се чуди какви глупости да дрънка. не припознаха ДПС,част от Българските турци също!!!!Езика на омразата Местане най-силно се чува от твоите уста лъжлива.

12

ЕРОЛ

преди 8 години

ТИХО БАТКА МАЛКО ИМ ОСТАНАСЕГА КАТО ПОЧНЕ РАЗСЕЛВАНЕТО ИЗ ЕВРОПА И НАПЪЛНЯТ С КЮРДИ ДЕЛИОРМАНА И ДАХЛЪКАДА СИ СЕ ДЕПЕСАРСТВАТ ТАМ, ЩЕ ИМ ДОЙДЕ АКЪЛЪТИ АКО НЕ ЗНАЕШ В МОМЕНТА СЕ ПИШЕ ЗАКОН В ЕВРОПАЧЕ СЛЕД ВОЙНАТА АЙДЕ КОЙ ОТ КЪДЕТО ЕСЕГА ТЕВТОНЦИТЕ ПОЕХА ВОЛАНАГЮЛЕ,ГЮЛЕ МЕШЕХАХАХАХАХАХАХА

11

ОСМАН

преди 8 години

ПРОЧЕТЕТЕ НОВЕЛАТА НА КАРА ХАФЪЗ ДАХЛЪ "ДО ДЖЕБЕЛ И НАЗАД"ПЪТЯТ НА ЕДНО КОЗАРЧЕ, ОТ БЕЗДУШНИТЕ ТЮТЮНЕВИ ПОЛЕТА ДО ПАРТИЕН ЛИДЕРУНИКАЛНА КНИГА ПРОЧЕТЕТЕ Я НЯМА ДА СЪЖАЛЯВАТЕ

10

Анонимен

преди 8 години

Ако някой се чувства турчин моля да заминава за Турция. Всеки който се чувства българин е редно да си стои в България. Народа го е казал "Всяка жаба да си знае гьола. Този човек е провокатор и радикалист. Време е да бъде осъден и тикнат за решетките в изолатор. Нямам нищо против дори да отделим едно място и да обособим за "цига ните". Да си живеят както им е хубаво. Искам да живея в България само с българите и не искам този глобален "***" да ми се натрапва.

9

Анонимен

преди 8 години

Затова трябва да се гласува за ГЕРБ, за да е в опозиция ДПС и да не може да ислямизира държавата. Само ДПС има полза от бежанците, затова ги привлича в България, защото те ще бъдат бъдещите гласоподаватели на ДПС.

8

ЦК на ГЕРБ

преди 8 години

До ЦветанкаЧудя се как ЦЕНЗОРА не ти е махнал ,,ибрик,, ...Сигурно не знае какво е !!! Зензора,ибрик е обидна дума,махай я !!!

7

Цветанка

преди 8 години

Тоя "ибрик"кога ще го гръмнат?...

6

АБЛА

преди 8 години

ДОГАНЯ ГО СТРЕЛЯХА!!!!ВОЛНИЯ ГО БИХА!!!!КАКВО ЛИ ЩЕ ГО ПРАВЯТ МЕСТАНЯ????ХАХАХАХАХАХАХААААА....

5

Голда Меир

преди 8 години

Даскал ефенди, какви и да ги ,,разтягаш,, ДПС си е етническа партия...

4

според мен

преди 8 години

Местан ако не престане да сее омраза ще свърши като Костов. ДПС ще го отрекат.

3

Хасковлия

преди 8 години

Кое е език на омразата - че ДеПеСе е противоконституционна партия на етнически признак, че депесарите не се съобразяват с българските закони, че тази партия е наследница на протурското "освободително" движение извършвало погроми и атентати в БГ и отнели човешки животи на жени, деца и старци. Откога да казваш истината се тълкува като език на омразата ???

2

Анонимен

преди 8 години

То и дпс са доста голям бацил в България и май е крайно време да се сложи бариера и пред тях?

1

Анонимен

преди 8 години

За 26 години по -голям бацил от тоя не съм виждал.