4

Ала-Бала

преди 8 години

Острова да се оделя от Еврпа. Даже по римско време не бил напълно към Империята. Да живее Германия, та се въздигала и само със собствени сили. Немците и руснаците са двата стълба на Европа! Германия дължи обединението си на СССР-Русия!

3

Анонимен

преди 8 години

Камерон"Ние няма да толерираме режим,който използва военна сила срещу собствените си хора",и базирано на ЛЪЖИ бе един от разрушителите на най-пропериращата страна в Африка -Либия,която нямаше Роршилдова банка и се превърна в база на тероризма и прехвърляне на мигрантите в Европа,а иначе добре ТОЛЕРИРА геноцида на Палестина и избиването на цивилни в Египет,всичко,което служи на окултния проект Велик"Израел"под антихриста.

2

Анонимен

преди 8 години

Почти нищо от това което е предложил няма да се приеме. Половината са напълно невъзможни неща : дискриминация между гражданите на страните-членки и възможността група от парламенти да игнорира решенията на ЕП. Другите глупости които е предложил за конкурентноспособността са по-приемливи само защото не са явно незаконни. Нищо неочаквано от Великобритания - лицемерие, алчност, дискриминация, лична изгода...Нешо по-малко срещано сред другите държави-членки на ЕС.

1

Анонимен

преди 8 години

Oпссс май ЕС се разпада.