10

Анонимен

преди 8 години

a v ob6testvenite i 4inovni4eskite namalqt no za smetka na tva po qko ysvoqvat,demek reketirat nesaznatelno

9

Анонимен

преди 8 години

И КОЙ Е ТОЗИ ЧАСТЕН СЕКТОР В КОЙТО ДА РАСТАТ ЗАПЛАТИТЕ? НЕ СТАВАЙТЕ СМЕШНИ...

8

Анонимен

преди 8 години

Единствените, които имат сметка от укриването на доходи, са работодателите. Ползата за всички останали е илюзорна. Мислиш си, че печелиш, докато реално губиш.

7

Истината

преди 8 години

Защо е по-лошо, ако се укриват доходи?В крайна сметка разликата в пари е това, което работодателите не са платили като осигуровки за работниците си, а са използвали за любовници, яхти, самолети и т.н. Това са много милиони всеки месец, които вместо да ги ползваме, отиват за лукс на мутрите-работодатели. Разлики има и други. Примерно всеки укривал доходи, после ще получава по-малко за всичко, което е на база осигуровки - болнични, след време размерът на пенсията ще е малък и др.

6

До 5

преди 8 години

Нещо не ти разбраха какво си искал да кажеш с написаното. Вероятно много си бързал и затова е станала кашата.

5

Aaa

преди 8 години

Да, плащат повече, но не защото укриват доходи, а защото се краде. От тия 130 дето плащат, най-много 80 са по предназначение, другите 50 са откраднати.

4

зоро

преди 8 години

Какви заплати бе ,драскачи ***?Много хора въобще не ги получават.Мръсни ***!!!

3

Разбирачев

преди 8 години

Всъщност заплатите в частният сектор са значително по-високи, но се укриват доходи, с идеята да взимат повече пари, но не осъзнават, че така реално е по-лошо, защото трябва да плащат повече за други работи. Взимат повече да кажем 100, но плащат повече примерно 130, отколкото ако си бяха декларирали доходите.

2

Свидетел

преди 8 години

Е това пък как го измислихте........

1

Пешко

преди 8 години

Ето защо се навъдиха разни фенове на държавата и държавността - да цицат от частния сектор, в който дори средната заплата е по-ниска!