92

Лимончо

преди 8 години

...Така, че не вярвайте на г-жа Валерия ***. Тя малко послъгва струва ми се. <очевидец Лимончо>

91

Лимончо

преди 8 години

...Веднага се обадих на полицията и на г-н Си-ов и г-н Ч-ов. След около 55 секунди Си-ов и Ч-ов вече правиха обиск на двамата псевдо-полицаи. При обиска бяха намерени наркотици и четири мастербокса цигари. След още 30 минути дойде и истинската полиция...

90

Лимончо

преди 8 години

Казвам се Илиян, но ми викат Лимончо. Работя като охранител в магазин "Кауфланд" до стадион "Христо Ботев". Въпросния ден гледах как двама катаджии се заяждат с хората. Усъмних се в тях, защото единия беше обут с маратонки, а другия с ***. На десет метра до тях имаше вързани два коня. ...

89

az2000

преди 8 години

До меИма, карането на сняг с летни гуми

88

Анонимен

преди 8 години

В Австрия си знаят - от 1ви ноември до 15 април всички със зимни гуми, дори и втора ръка да си вземе човек се гледа дълбочина на профила, година производство. А в бг хем нямат гуми, хем пердашат смело с 100, хем и минават по 5 коли на червено. После що имало загинало и черни статистики.....

87

ставри

преди 8 години

За това ли са им стачките?

86

Анонимен

преди 8 години

Четейки по горе статията има някои неща които са така повечето са глупости,НО чеТейки края на статията доста се посмях ЧЕ НАШИТЕ"ХУБАВЦИ"НИ СРАВНЯВАТ С ИЗБРОЕНИТЕ СТРАНИ,С КАКВО ДА СЕ СРАВНЯВАМЕ С ПЪТИЩАТА ,С ПОДРЪЖКАТА ,И ЗИМАТА С МАРКИРОВКАТА ЛИ С КАКВО.ЧЕ ДНЕС БЕШЕ 22 ГРАДУССАА.

85

Ристо мотористо

преди 8 години

Всички МПС аве пълни *** е аз кото си карам мотора и " зимата" стига да няма сняг . Кво праим , а?

84

?!

преди 8 години

Има ли нещо нормално в нашата държава?

83

Един Българин

преди 8 години

Полицаите да бъдат съдени за РЕКЕТ, уволнени дисциплинарно и ако обичате без 20 заплати. Тази нагла *** трябва да се уволни до един и да започне да се назначава по нови изисквания. Всичкият *** на борсата! Една от причините да започна активно да карам колело са именно корумпираните полицаи. Защо премахнаха камерите, а? Някой няма интерес. . .

82

Анонимен

преди 8 години

Аз пък не мога да разбера толкова ли ви мързи да си смените гумите? Става за минути. Моите ги смених на 1-ви ноември, голяма работа че има няколко топли дни в повече.

81

Анонимен

преди 8 години

Има ли закон който да забранява ходенето с джапанки през зимата,вярно не е практично но не е невъзможно

80

Анонимен

преди 8 години

Изчезнаха термометрите от пазара. Катаджиите масово ги изкупуват че нали в закона пише 7 градуса. Някои купуват и хладилни чанти да държат термометрите там че да показват по ниски температури като е топло.

79

Анонимен

преди 8 години

Всяка година САМ, по ЛИЧНО убеждение поставям зимни гуми на автомобила си! Но след като съобразя моментната и очакващата се в близките седмици метеорологична обстановка. Законът на коя дата ще ни задължи да поставим зимните гуми? На 1 октомври, след което през целия месец температурите да са до 25 градуса? Какво става тогава със зимните гуми, които се съсипват за месец при такава експлоатация, а и автомобилът става неустойчив с меките зимни гуми, спира по-зле... ***!!!

78

104

преди 8 години

Ми що да не ида в Русия?Там е пълно с български спортисти, треньори, строители и други.И ще стават все повече. Особено като ви надупят арабеските след някоя година.

77

Анонимен

преди 8 години

Хубаво, но този закон е безсмислен ако депутатите не забранят със друг закон времето от 1.11 -1.04 да не е с температури над 7 градуса ....и още нещо закон за зимни гуми на камиони и автобуси влакове и трамвай, зимна винетка, зимна нафта, зимна газ, зимна течност.....

76

Бан Янука

преди 8 години

"Летните гуми вече са рискови. В случая с катастрофата в тунела "Витиня", сериозна роля са изиграли и гумите. Вероятно всички коли са били с летни такива, а при температури във високата част на магистралата под десет градуса, те не са толкова ефективни, заради втвърдяването на смесите, от които са направени.Отчетете и този фактор, когато пътувате през есента." - това го пише в един сайт, на който ДнесБГ не могат да му стъпят на малкия пръст. А протестиращите тук сте *** - факт.

75

Питащ

преди 8 години

Някой ще комнтира ли качеството на новият асфалт който Мутрата поставя . Според много хора управлението на автомобилите върху него е трагедия ? Спирачният път също е много по дълъг

74

Анонимен

преди 8 години

Не се чудете защо сме на първите места по беднотия. Обясняват катастрофите чрез гумите. Някой беше съобщил колко много шофьорски книжки се купуват, дори знаеше и цената. Ето как от балканска страна ще се превърнем скандинавска.

73

Анонимен

преди 8 години

От рекетьори във властта - толкова. Продължавайте да си ги избирате. Аз явно ще се спасявам в друга държава. Да останат овцете наредени за поредната подстрижка!