20

Анонимен

преди 8 години

алоо днес - ислямистите убиват 200 сирийски деца къде сте щоскивате новините за тия убийци дето им давахме оръжие по нареждане от краварникаа ревете за бежанците като магарета

19

Анонимен

преди 8 години

Доктор Найденов оправи сиренето и млякото, а доктор Москов ще оправи чипса и вафлите. Много добре.

18

Анонимен

преди 8 години

Според мен това въобще не е шега!

17

Даниел

преди 8 години

Да ги хване човек тези синдикатчета и бой, бой, докато шават. И после пак бой, за да е сигурно, че няма да станат. Хем некадърни, хем нахални. Никаква работа на вършат, но когато са да лапат от баницата, не може ги спре човек.

16

Анонимен

преди 8 години

Горанов е новият Дянков, а Москов е новият Найденов.

15

Анонимен

преди 8 години

Да, бе, да ще му събори шлифера.

14

ГИНЕВ

преди 8 години

Горанов трябва да бъде премиер ! А не Борисов, който когато е напеченодърпа на зад ! Със страхливци реформи не се правят и нищо добро не ни очаква !

13

янев

преди 8 години

СИНДИКАТИТЕ СА НАЙ - ГОЛЕМИТЕ *** В БЪЛГАРИЯ ! ОТ 25 ГОДИНИ САБОТИРАТ РЕФОРМИТЕ И ПРОМЕНИТЕ ! А УЖ ЗАЩИТАВАТ РАБОТНИЦИТЕ . А КЪДЕ СА РАБОТНИЦИТЕ., А ??? ........

12

Анонимен

преди 8 години

Дасе изкара имотното състоя ние на лидерите на синдикатите и как се финансират

11

Ще бъде, ама после..

преди 8 години

Боже, какви иновативни синдикати и синдикален лидер Манол.Помагат с всичко за установяване на полицейска диктатура в България. С каквото могат и каквото не могат, но ще я докарат тая полицейска диктатура. ЩЕ!Обаче да ги питам аз, дали няма да са първите паднали в кърви, след установяването й (с тяхната пълна и безумна подкрепа)

10

Анонимен

преди 8 години

Смело Горанов,сиромахомилството в БГ не е от вчера!Синдикатите са хиените в природата,пищят и разкъсват всичко.Спрете събирането на чл.внос по ведомост и са загръкнали

9

Един Българин

преди 8 години

Манолов, това, което се мъчи да направи Горанов трябваше да се случи преди 25 години. Но от тогава та до сега няма кой...

8

ех..

преди 8 години

Манолов е на висок пост и трябва да знае, че думите са повод за дело за клевета или подстрекателство за бунт против държавата."Шегички" може да си прави метачът на офисите в ПОдкрепа, който не е образован: но човек на такъв пост трябва да МИСЛИ, преди да говори.

7

Анонимен

преди 8 години

Защо само два пъти годишно финансовия министър да докладва пред парламента състоянието и управлението на държавния дълг ?Ако е държавен и народа го връща тези доклади трябва да се публикуват.

6

С теб, Горанов!

преди 8 години

Горанов, с теб е цял народ!

5

Манолов-сепуко

преди 8 години

Единственото, което Манолов трябва да направи в услуга и за благото на българския народ, е да си направи СЕПУКО!

4

Анонимен

преди 8 години

Той Горанов отдавна клати кабинета. И да ми полее цветята не бих му се доверил. Има егати нечестния поглед, а я погледнете назад във времето всичките му изказвания - все не му стигали парите

3

помни като слон

преди 8 години

Дянков - шефът на Горанов, има сериозен принос в падането на предишното правителство. Сега колко му е ученикът да надмине учителя си.

2

Кой и Как

преди 8 години

Най -сетне се видя КОЙ и КАК управлява държавата .Но поради слабостта на държавата това стана пред камерите на медиите и под звуците на чалгата на Трифонов. В нормална държава тези неща стават по друг начин .

1

Мартин Задека

преди 8 години

Как няма да го събори, като с една министерска заплата строи къща за милиони. Ще го събори, даже и революция ще предизвика, та Герб ще даде свидни държавнически жертви и видни политически емигранти.Давай Горанов, БУТАЙ *** НАРИЧАЩА СЕ ДЪРЖАВА НА МАФИЯТА, защото това което човек сам си направи и врагът му не може да му направи.