36

Анонимен

преди 8 години

Хахаха бабата кръв повръща ,но диамант не връща........made in England

35

anonimen

преди 8 години

TO PAK EDNA MODERNIZACIA I DEMOKRACIA SA OSTAVILI ANGLICHANITE V INDIA .....ZATOVA TANAT V MIZERIA ....A KRALICATA E EDNA DARTA MAFIOTKA S HRISIMA FIZONOMIIKA ...I TQ EDNA OT TIA DETO SA V TAINITE OB6ESTVA I SI PRAVQT EKSPIRIMENTI S HORATA I DARJAVITE PO SVETA !

34

биров

преди 8 години

Честен народ като англичаните да са откраднали нещо,не ми се вярва.

33

ттт

преди 8 години

То да е само той!

32

Брaнник

преди 8 години

God save and blees the Queen!!!

31

Анонимен

преди 8 години

АМИ СЕГА? НЕ МИ СЕ ВЯРВА ЧЕ МЕЖДУНАРОДНИЯ СЪД ЩЕ ВЪРНЕ.КОЙ ЩЕ ДОКАЖЕ ЧЕ Е БИЛ ИЗНЕСЕН-ОТКРАДНАТ? ДЕЛИКАТНА РАБОТА Е ДА ПРИЗНАЯТ ЧЕ МОНАРХИЧЕСКАТА ДИНАСТИЯ Е ОГРАБВАЛА БИВШАТА И КОЛОНИЯ...А ЗА ЕДНА ОТ НАЙ-ДРЕВНИТЕ ЦИВИЛИЗАЦИИ НА ЗЕМЯТА ТОЗИ ДИАМАНТ ИМА ИЗГЛЕЖДА НЯКАКВО СЪДБОНОСНО ЗНАЧЕНИЕ ЩОМ ДОСЕГА НЕ Е ЗАБРАВЕН

30

Иска ми се

преди 8 години

Ау много ми се иска турците да си поискат Пергамския Алтар от германците, иракчаните Вавилонската стена, египтяните да си поискат всичко, което е и в Англий, и в Германия, Франция, САЩ... което им е отмъкнатото,а ние накрая да си поискаме Евангелието на Иван Александър, Паисиевата история и др...

29

Анонимен

преди 8 години

Снасяй бабке, снасяй!

28

Анонимен

преди 8 години

има едни гумички за *** Кохинор с едно слонче бели..:D

27

Анонимен

преди 8 години

Първо да се научат да не ядат с ръце,като прасета на масата,второ да наблегнат на хигиената,защото пиенето на вода и къпането в мръсната река Ганг,където между другото изхвърлят и умрелите си роднини,не е върха на хигиената.Представете си диаманта обратно при тях ,потънал в мръсотия се търкаля из някой музей,докато някое предприемчиво черно момче не го открадне по поръчка.

26

факт

преди 8 години

Да не забравяме старата английска наздравица и лозунг на английските моряци-,,За Англия, за дома ,за плячката''...Та съвсем съзнателно и официално са се домогвали до,,плячката''.. ..И сега е така.

25

Цитат

преди 8 години

Всяко богатство на наглосаксите е крадено, всяка дума произнесена от тях е лъжа.

24

до 17

преди 8 години

Индийците в Англия са много добре образовани-лекари ,учители, инженери.Те здраво бутата децата си да учат,за разлика от средния британец,който просто се надява на късмет. Така че ,ако индийците си тръгнат от ЮК ,то ония ще са хванат за палците..

23

do 25

преди 8 години

Аре стига вече тъпизми. По-силният печели! Простичък принцип, който важи и до ден днешен. Да беше Индия се противопоставила и да беше спечелила. Ще чоплим история от преди няколко века.

22

Анонимен

преди 8 години

Мисля, че британското правителство и Старата рептилка Лизи Втора, ще им изпратят в отговор един огромен бял, латексов и вибриращ уред, за да се масажират с него под гърба групата индийски , отправили иска...

21

Анонимен

преди 8 години

"Знаете ли кой е Армани?""Да, ми то е палтенца, злата, апартаменти" (от Господари на Ефира).Та и тези така. Все пак са си далечни роднини.

20

Бря,бря

преди 8 години

Да му на кохинораааааа.Бабата да го връща и да мирясат наи после.

19

Tina

преди 8 години

Напредналите западни държави дължат богатството си на ограбените колонии. Благодарение на техните богатства успяха да напреднат технологично и да се модернизират.Логично е като някаква отплата да модернизират и колониите си. Дължат им го.А справедливата отплата - тя ще дойде с времето...Когато грубо и драстично е нарушен баланса "всички блага за всички хора" и е преминато на режим "свръхпроспериращи-крайномизерстващи" и отплатата е по-жестока.

18

do 21

преди 8 години

Глупости! В 300 милионна държава със сравнително добра съдебна система на фона на света ставали повече изнасилвания от един и курус милиардна държава, в която жените нямат права. Мдааа. Ако имаш предвид, че в САЩ се подават повече жалби за изнасилвания, това е така, защото в Индия няма кой да подава жалби за такива дела.

17

Анонимен

преди 8 години

Сетола се Мара да се побара..Минало толкова време,бил е подарен,Сега се сетиха че е част от историята им.Правят се на интересни.Ако беше друг подарък надали щеше да се вдига толкова шум...