4

Мдаам

преди 8 години

В интернет могат да те напсуват. В центъра на всеки български град след 18:00 могат да те набият, изнасилят и убият в тази последователност без значение от пол или възраст. Най-големият ни проблем е итернет !

3

Анонимен

преди 8 години

Егати мненията. Това, че повечето от тези престъпления стават в близкото обкръжение на детето, не значи, че интернет не е пълен с педофили и детето не трябва да знае за това. Като бях на 13-14, пуснах обява за приятелство в детски вестник и поне 10 такива се опитаха да се свъжат с мен или ни пъшкаха на телефона, а си представям какво е сега в нета. Става въпрос за това, че децата не само кибичат, а си уреждат срещи с непознати и им дават адресите и телефоните си.

2

(-_-)

преди 8 години

Не Интернет е проблем, ами хората и обществото. Рисковете са на улицата, където реално може да се случи нещо лошо, а това, че оставят децата си да кибичат с часове пред компютрите по никакъв начин не е свързано с истинските заплахи.. То по тая логика и книгите и телевизията, телефоните също са 'риск'. .

1

Анонимен

преди 8 години

RAZNI NEKADARNIZI SE INTERESUVAT OT NASHITE DEZA,NO NAPRAVETE SI DEZA BE NESHTASTNIZI I SI GI PROSVESHTAVAITE,KAKTO ISKATE.DOLU MRASNITE RAZE OT GIVOTA NA NASHITE DEZA.