32

Анонимен

преди 8 години

Bareta Bareta ama govori istinata posnava i bB zz. A.petrov Galevite Margenite kade se skriha Ohranitel. Da na boko vojda gi ohranavaha saschto trabva Baretts da govori loscho sa Galevite vs sa edno golamo Sem. Mutri svarsana s dr Mutri demokraziata im posvoli da stanat milioneri 4e i kato 4erepa bojkov miliarderi a bG narod da *** supata polizaite ne se predadoha bB go islojiha ba4varova goranov islojiha boiko milia 4ovek Sram

31

Наблюдател

преди 8 години

Божее, живи да ги ожалиш, колко им е трудно и тежко.....

30

Анонимен

преди 8 години

А бе, ей. що ми редактирате поста.Аз звездички не съм писал.Като съм написал, Т_Ъ_П_А_Н_А_Р, значи е Т_Ъ_П_А_Н_А_Р, а не ***

29

Анонимен

преди 8 години

***."усещането че те търсят"А "усещането, че си извършил престъпление"?А "усещането, че си наркотряфикант"?ама за бой са журналистите, дето ги канят такива "умници"

28

мутра

преди 8 години

Това са героите на прехода!

27

Мута

преди 8 години

баредата президент

26

suisse

преди 8 години

Просьлзих се. Направо да организираме една смс кампания и да сьберем средства за тези измьчени душици.

25

Анонимен

преди 8 години

Направо ми се сви сърцето...да мисля колко им е тежко на някои мутри.

24

mytra

преди 8 години

losho za kolegi ne moze da se kaze - a neshto xybavo pak xi4...... balgarina vinagi e bil rop.

23

Анонимен

преди 8 години

Какво дъвчете само баретите,не виждате ли какво става в държавата.Нека ви дам един *** пример. Делян Пеевски на 21 години беше шеф на пристанището във Варна. Половината ни министри са с фалшиви дипломи, другите май въобще и нямат. Хората, на които са поверени милиони левове, не са нищо повече от син на този, приятел на онзи и с тоя ритам Събота футбол. Следователно, системата си е ок да го духат бедните.....Тоя с шоколади ли ви храни

22

дедо Ташунко

преди 8 години

Само в РБългария престъпниците са не само на свобода, но й дават акъл на другите. Не знаех, че братята Галеви са ангелчета.

21

Анонимен

преди 8 години

До Аноним..........................Пропищели са тарикатите и нехранимайковците,а на хората са помагали.

20

Nobody

преди 8 години

Малииии... Сълзи от жал ми потекоха...

19

Анонимен

преди 8 години

Кой толкова ги търсиНали, ако ги открият ще се разприказватНякой не иска това

18

Анонимен

преди 8 години

Мен баретата не ме бърка,това,че го наричат бандит по нареждане на някой си не ме интересува.Интересуват ме ония *** в парламента какво правят за моето благосъстояние.Баретата и Б.Б. да си се оправят.Ама тоя излезе железен човек,може само да му завиждате и да го плюете от завист.

17

Очаквано

преди 8 години

От такива журналисти какво предаванеможе да се очаква?Кой го интересува какво яде и как спи някакъв "герой" напрехода.Този човек въобще не трябвашеда допуска да влизат в дома му.А про по-За кого ли "работят"тия двете?Та такова вмъкване на носталгия и съчувствие.Отврат....

16

Анонимен

преди 8 години

az puk iskam baretata da stane politik.

15

Анонимен

преди 8 години

Какво ми поднасяте пак барета на тепсия?Не ми плаща той заплата,не ме интересува,стига сте ни залъгвали с барета.Напишете ми всички политици,депутати,министри,техни роднини в какви палати живеят,какви доходи имат,яхти,какво правят за държавата си,за народа си. Работя,искам да си платя сметките,като отида на доктор да ме лекуват,не да ми искат пари,детето ми да го учат в училище,не да ми искат пари за уроци и т.н.

14

PD

преди 8 години

Какви времена настанаха, що за нрави! Върнете обратно историите за кака Пена, дето дои по сто крави, или кака Сийка дето тъче на сто стана, Може и за бай Пеньо не си спомням какво правеше. От тези поне не ми се повдигаше. Щото от новите "герой" ми се. А като изригна сещате ли се върху кого ще е.

13

омръзнами

преди 8 години

омръзна ми медиите да ме занимават с такива л****** - няма ри нещо хубаво в територията, че само такива да са на 1-ва страница на новините????? тоя да го бяха убили, а не да му плащам лечението, щото едва ли е бил здравно осигурен!?!? но журналята са най-продажната ***.докога престъпниците ще са Героите за подражание в нашата територия!?!?!?