29

Анонимен

преди 8 години

Днес се навършват 26 години от падането на берлинската стена!Управляващите в Германия все още не са се разбрали за мигрантите.Отчетата от две християнски църкви си въобразяват, че ще покръстват масово мюсюлманите и са против мерките за намаляване на мигрантския поток.

28

Анонимен

преди 8 години

Ако германците бяха нормални, досега да са линчували Меркел десет пъти, поне и вече да сме я забравили. Но очевидно 70години медийни промивки от "медиите на международната (престъпна) общност" са ги вкарали и ги държат в нещо като будна кома. Дано източно германците, минали през комунизма, да са по-имунизирани за манипулации от оядените и напити зап.германци.

27

муспи

преди 8 години

Не може да има антиимигрантски движения вместо антисемитски. Че евреите организират цялата имиграция и имигрантите са на 100% семити. Нищо чудно и евреите да организират тези партии - какви са тези 10%? Нещо като АТАКА, когато реалната цифра за АТАКА е 90%!

26

Кукувица

преди 8 години

Ако някой се съмнява в това, което съм писал по-долу, може да погледне интервюто на Rupert Scholz пред N-24 от преди 4 дни на You Tube, в което са изредени законите и международните договорености, които не са спазени от правителството на Меркел.

25

Кукувица

преди 8 години

Аз само се чудя кога точно ще арестуват Меркел и ще я съдят за държавна измяна. Като слушам какво говорят обикновените хора- времето е назряло.Сега пишат по вестниците, че докато тези мигранти могат да влезат в трудовия пазар щели да минат 15 години. Това означава, че един мигрант, който сега е на 30 години, тогава ще е на 45, т.е. вече няма да е интересен за никоя фирма. Колкото до ПЕГИДА. Това са обикновени хора. Не са расисти или дясно радикални. Просто за управляващите е удобно да е така.

24

Анонимен

преди 8 години

източно германците са изкупили вина за 10 световни войни занапред, така че ако искат могат да открият и концлагери наново. бедна ви е фантазията какво са правили американските и руските 'освободители' там..

23

Меркел

преди 8 години

Германците още не са изкупили вината си за двете световни войни и за престъпленията си от Втората световна. Забравиха ли какво са вършили в цяла Европа? Сега те трябва да докажат, че са скъсали с миналото си. Най-доброто доказателство е като приемат няколко милиона бежанци от арабските страни и Афганистан. Така ще докажат, че са се променили и вече са демократично мислещи немци

22

I hate Soros!

преди 8 години

Helzinki! Pojelavam ti desetina afganistaneca da gengbengnat jena ti! White supremacy! Da izbiem isliamskata paplach! Da jiveiat nacionalnite dyrjavi! Dolu otvorenoto obstestvo!

21

Доктор Сър Пичук

преди 8 години

Хелзинки!Много скоро всички членове на Хелзинските Комитети в Европа ще увиснат по стълбовете от Атина чак до Стокхолм.

20

Анонимен

преди 8 години

И сега като нещо го казва"Улрих фон Алеман, цитиран от Ройтерс.", не значи че е правСпоред мен, щом хората протестират, значи някой ги насилва

19

Хелзинки!

преди 8 години

Още 5 милиона турци и араби трябва да се заселят в Германия! Да се построят още 5 000 джамии в Дойчланд и поне 50 в Берлин! Едната трябва да бъде до бункера на Хитлер. Само така ще се изкорени немският расизъм и ксенофобия. Германците трябва да бъдат научени на толерантност към чужденците. Германия трябва да стане една втора Америка, тоест страна на бежанци и емигранти. Общочовешкото стои над немското. Общочовешките ценности са много по-важни от немската история и сантименти. Живеем в 21 век!

18

Анонимен

преди 8 години

Гледам бая разбирачи драскат тук. И никой от тях не е стъпвал в Германия :))))

17

Анонимен

преди 8 години

ВСИЧКИ *** ДА СЕ ПРАЩАТ В ГЕРМАНИЯ И ДА СЕ ОГРАЖДА СЪС СТЕНА! Да не се допуска никой да излиза оттам, докато не се изравни със стандарта на България!

16

Анонимен

преди 8 години

Aко нещо стане в Германия ,то ще стане в бившата ГДР - ТАМ ХОРАТА НЕ СА С ПРОМИТИ МОЗЪЦИ !

15

Анонимен

преди 8 години

14.Ми те вече съжаляват , че са бутнали стената ! " Great Expectation "!

14

Анонимен

преди 8 години

Немците не могат да се оправят сами - явно пак им трябва лидер от Австрия!

13

Arbeit macht frei

преди 8 години

във Ваймар - Тюрингия , да възстановяват Бухенвалд и да загряват пещите

12

+

преди 8 години

`Предразсъдъци`... диваците ще им изядат закуската и вечерята и ще им таковат жените, ама това били предразсъдъци... От предател по-долно няма

11

ити

преди 8 години

От началото на историята с бежанците,съм виждал към 50 бежанци да спят на един площад.Преди 4 години се качвах на ферибота от Гърция за Италия,на пристанещето имаше към 200 бежанци които се опитваха да се качат тайно на някой камион.Това е.

10

Анонимен

преди 8 години

До Улрих фон Алеман,Носителите на предразсъдъци са прииждащите под строй орди мюсюлмани, добре насъсквани от ходжите и добре финансирани от Со-рос. Много скоро ще видите какво са мюсюлмански предразсъдъци. Жалко, че до сега не сте го видели или очите ви са затворни с пачките от Со*рос?