19

Анонимен

преди 8 години

Когато служех в казармата на два пъти се случи така,че размислих и постъпих както аз реших.Ако бях постъпил според правилата щях да съм застрелял един войник и един офицер.Каквото и ще да прави човек трябва добре да го обмисли,а не да изпълнява сляпо чужди заповеди.Моето поколение не харесваше военната и полицейска професия точно заради това.Почти всички бяхме приети за студенти и превъзхождахме офицерите умствено.За съжаление при акцията в Лясковец няма и следи от никаква умствена дейност!

18

BG

преди 8 години

Ха, а на нас сигурност кога ще осигури държавата ?!?! С тия дебелошкебековци ?!?!Точно пък по случея Лясковец, фуражките трябва да мълчат - "елитни" полицаи бяха разпарчетосани от най - обикновен човек с ловджийска пушка !!!!Най - доброто което може да направи държавата е да легализира носенето и притежанието на огнестрелно оръжие - щото тия утре някое дете в първи клас с прашка ще ги набие :)))

17

Анонимен

преди 8 години

дядо петко с ловджийска пушка защитаваше дома си от въоръжени спец ченгета.

16

Анонимен

преди 8 години

В лясковец се видя некадърността на полицията.....

15

Анонимен

преди 8 години

Защо си мисля че е по редно да не взима страна и отношение по въпроса.

14

Анонимен

преди 8 години

Tasi vdovizata nama vid na skarbaschta grimirana podredena kato Maja ilieva kogato Joro iliev go gramnala hvana si schvanza ot Varna da se kefi s nego jivota e taka koito si e otischal sa nego e jalko a vdovizite namirat samesnik

13

Анонимен

преди 8 години

МНОГО КРОСИВО МИЛФЧЕ НА 40 ЛЕТА. СТАВА ЗА МНОГО ХУБАВИ НЕЩА. ВИЕ ДА НЕ СИ ПОМИСЛИТЕ ЗА НЕЩО МРЪСНО?

12

Arsenal

преди 8 години

Някой може ли да ми го обясни.Понеже не го знам но в школата в Симеоново не се ли минават физически тестове.Виждал съм полицай,който не може да слезе от патрулката,какво остава да преследва някой бягайки.

11

Генг бенг

преди 8 години

ПолицаИте,не с "Й" драги мой.За шкембелийте,семките под сянка,дремките и отблъскващия вид съм напълно съгласен.Но и в щатите ги има.Виждал съм мексиканец,който трудно се виждаше от значката.Виждал съм и тип морж.Чат пат пускат и по един патрон на някой черен за респект.Но там си имат доста работа наистина.В България са рушвети,люпене на семки и тук таме някой наркоман нашамаросат или някоя лапетия с каше.Никакъв респект нямам към тях,мнозинството не си вършат работата.

10

Анонимен

преди 8 години

До 15:В Америка драга моя (където ти не си била и си личи от писанията ти) полицайте са на друга планета. Там те са държавата и се държат като такива - приятелски настроени, но същевременно всякат авторитет и респект. Поздравяват те даже на улицата, без да те познават. Няма нито шкембелии, нито пушачи по време на работа, нито се здрависват с някой от БМВ, който спира да си говори с тях. Е когато това стане и тук, тогава може твойте писания да имат стойност. Дотогава - няма как да ги подкрепяме.

9

БГ ПОЛИЦАИ

преди 8 години

До АНОНИМНА 15:ЗАЩОТО В АМЕРИКА ПОЛИЦАИТЕ СА ИСТИНСКИ ПОЛИЦАИ И В БЪЛГАРИЯ СА ТАХТАБИ. ТАХТАБИТЕ СА ИЗКУСТВЕНО СЪЗДАДЕН ПРИДАТЪК НА КЛИКАТА. ТЯ НЕ ИСКА ИСТИНСКИ ПОЛИЦАИ. ЗАТОВА И ДОЛЕН СИДЕРОВ ГИ ШАМАРОСВА КАКТО И КОГАТО СИ ПОИСКА. АКО НЯКОЙ УДАРИ ШАМАР НА АМЕРИКАНСКИ ПОЛИЦАЙ ЩЕ ПОЛУЧИ КУРШУМ.

8

АНОНИМНА

преди 8 години

Нали се учат от Америка. Защо не им дадат права както в Америка?. Не може някой си люпен не излюпен да къса пагони, да посяга да бие , да рита полицай. Това в целият свят го няма. Не може един политик да си прави каквото иска , а полицая безпомощен да го пази и закриля. От кого и защо?Дайте им нужното уважение и права.Те са държавни служители. Лошо е да очакваш детето ти да се прибере от дежурство като знаеш какво е станало през нощта.

7

Анонимен

преди 8 години

Че има *** , има. Ама тези, дето им слагат плюсове са още по големи *** !!

6

художника

преди 8 години

Както винаги мнението на пострадалата страна е субективно. Истинските убийци на мъжа ти, г-жо Шаркова са неговите началници. НЕ МОЖЕ да пращаш тежко въоръжени барети заради това, че някой е заплашвал деца. Какво да прави човек, ако в 5ч. сутринта го нападнат маскирани мъже, които дори не се легитимират? Ако имаш оръжие го използваш, другото е в сферата на свободните съчинения.

5

kiril

преди 8 години

Кой точно подкрепя ? Хората които не могат да разкрият едно поръчково убийство ? Подкупните полицаи ? Тези дето бият мирно протестиращи ? Хайде моля ви се, този протест е най-голямото лицемерие, което се е случвало. Ако на някой толкова не му харесва, ами да напуска. Все още могат да го направят за 20 заплати....

4

1

преди 8 години

На този протест няма началници. На този протест са полицаите от улицата и от някои служби които не са особено привлекателни. Началниците направиха опит да ги спрат но не се получи. А ти дето ще и шаркаш дупето - да знаеш, тази жена е свикнала да спи с МЪЖ. Мисля, че няма да ти се получи.

3

Nona

преди 8 години

То ПА оставаше да не ги подкрепя!Кого всъщност подкрепя?!? Тези,които обвинява за смъртта на съпруга си/некадърно организирали акцията/,или инзвънземните?!?

2

Cherymoia

преди 8 години

Petko e na nai-spokoinoto turistichesko miasto v rbg - all inclusiv?! Niama shum den i nost ot diva muzika i divi hora.

1

Poponai

преди 8 години

Doverieto e martvo. Viarvastite sa po drugi mesta.