17

Анонимен

преди 8 години

Твърдо- ДА!

16

Анонимен

преди 8 години

Да!

15

ales

преди 8 години

Abe tapiri, zakoni ima,....ima takiva koito gi e strah da gi prilojat....A naj-stra6nite reketyori sa imaenno politzaite ili biv6ite takiva.....Ot tiya na ulitzata stavat naj- golemite mafioti. Za tezi koito slujat dobre trjabva da ima nagradi i obez6tetenija, no vsi4ko da e varzano s predstavjaneto im po vreme na trudovija staj. Vseki edin *** parvata mu ideja e da stava politzaj, za6toto takiva im trjabvaha navremeto ,...prosti i ograni4eni. Sega ne6tata sa po-razli4ni i letvata trjabva

14

Аси

преди 8 години

Вместо управляващите да мислят как да увеличат доходите чрез мерки за стимулиране на икономически растеж, отново говорим за рестрикции и орязване на приходи на трудещи се. Без значение от кой сектор са. Повсеместната бедност и страх за бъдещето са начин да се отнеме волята и свободата на хората. И смятам, че полицаите са напълно прави да защитават трудовите си права. Проблемът с качеството на работа на полицията няма да се реши с мизерно заплащане.

13

33333333333333333333

преди 8 години

3/4 ot tiah sa absollutno izlishni.i kakvo ozna4ava voenen lekar.....nito e voina.nito sa voenni .a imat privilegii kato voenni-ot tuk triabva da se zapo4ne da se reze zdravo prez ruzete....

12

Анонимен

преди 8 години

Като процент на разходите за милицията на пьрво място в Европа, какво повече

11

!!!

преди 8 години

*** народ и това си е! Въпреки всичко се продължава да се говори,че полицая е проблема и на никой от разбирачите не му дойде акъл в празната кратуна,за да прозре,че всичките проблеми и недоразумения и в Полиция,и при лекари,и при учители и във всички сфери на живота, идват само и единствено от Вашите любими управници!!!Но не,толкова сте кухи,че продължавате да си мислите, че като ония горе ви плюят и вали дъжд!То бива,бива,ама толкова просто население никъде няма и затова ще сме най-бедни!!!

10

Анонимен

преди 8 години

Не спират някои да откриват топлата вода !

9

!!!

преди 8 години

До Елизабет Ако малко се замислиш и се поинтересуваш, ще видиш, че тези коли и къщи са на онези 15 процента от населението, заради които останалите едвам свързват двата края! И ако мислихте, а не всичко което ви дойде първо на акъл да го изречете, тази държава може би щеше да тръгне нагоре! Но тук всеки, освен от футбол и всякакъв спорт, разбира и от политика,международно право,от полиция,от медицина и от абсолютно всичко! А истината е,че голяма част от народа не вижда по-далече от носа си!

8

Анонимен

преди 8 години

5. Ми нали за това говорим - за мафиотите и мафиотския бизнес ( коли , къщи ) е най малкото което имат.И се охраняват от полицаите !А бюджета за моята заплата е празен .

7

Анонимен

преди 8 години

Тези икономисти защо не кажат в цифри , какъв е бюджета на Франция и какъв на България !Какъв е. на Австрия и на България ?И от малък бюджет , на най. Бедната държава в ЕС , и 20% от него не е нищо ! Те ще кажат че в % , заплатата на учителите в БГ , е най- голямата в ЕС !Да не говорим за минималната - ( беднотия )

6

Анонимен

преди 8 години

абсолютна дупка , щото ни управляват едни като емблемата на една френска кола

5

Какво да съкратят

преди 8 години

Онзи ден за цял Козлодуй бяха двама патрулиращи полицаи!Смешници!

4

Елизабет

преди 8 години

Я , стига с това "най бедна страна " , "най беден народ " . Най големите и скъпи коли само тук се карат , най големите къщи , вили , имения - СА ТУК в БЪЛГАРИЯ ! Не може да се пресече и най малката улица без да излиза голяма кола !

3

Анонимен

преди 8 години

Е добре , като знаете че обслужват мафиотите , защо не ги съкратите .И съда обслужва мафиотите , и там не ги изригвате ?

2

Анонимен

преди 8 години

Да , Бойко ги влага там в черната дупка , после си ги взема и така , в бюджета не остава нищо !

1

Анонимен

преди 8 години

MAFIOTSKI INTERESI--OTKRIHTE AMERIKA BRAVO.