133

Анонимен

преди 8 години

Da udaril go e aktiora besche pian pod o4ite mu se vijdasche golama agresia ima v tosi poboinik schapka i o4ila fraknaha ot Schamarite na aktiora vijda se na sapisa siderov da gi sadi ima dokasatelstva sa gemeinte Ponoinizi Artisti uj nevinni gorkite

132

ник

преди 8 години

Лъснаха с пълна сила лъжите на така наречените артисти, който разпространяваха по сорос тв!

131

Анонимен

преди 8 години

Наркомана Сидеров тръгнал да прави контрол за наркотици :)

130

Анонимен

преди 8 години

Skandalno e sa la6zite aktiori koito se bijat vijda se na sapisa Gameni bis4i aktiori a moje i da sa Bili Piani To sa Artistite e normalno da piat Alkohol da psuvat tn

129

Патриотъ

преди 8 години

Абе, наркоманчетата от НАТФИЗ няма ли да излязат и да си върнат думите назад! Разбрахме, че Волен е агресор, лош, комунист, ***, путинист, червен *** и пр., НО ВИЕ СТЕ НАРКОМАНИ! Волен може да е всякакъв, но е направил повече за Майка България от вас! Ако живеехме преди 100 години, по време на Първата световна война, истинските мъже патриоти (какъвто е бил моят прапрадядо) щяхме да сме на фронта, а вие, наркоманчетата, щяхте да се изпокриете по мишите си дупки както го правите и сега!

128

ббб

преди 8 години

Абе на всички ни е ясно какви са ни артистите от едно време и до сега-разврат, алкохол, сеис и наркотици.поне едно време имаше артисти таланти и правиха филми, а сега играят роли на площадите за пари.малко са свястните

127

Анонимен

преди 8 години

Наркоманизирани ***....сти актьори членове на гей-протестна мрежа.

126

Явлението Атака

преди 8 години

Атака означава скандал, безредици, разправии, предателство, псевдо национализъм, психопатия , неграмотност и нищожество.

125

Анонимен

преди 8 години

Начинът по който терористичното крило на съветската. . Б. К . П притиска депутатите от комисията много наподобява сюжет от мафиотски филм . Просто за това се сеща човек . А методите им са идентични на тия другари затова и подхода на държавата трябва да към такива

124

Анонимен

преди 8 години

ЧЕ СА МУ МЛАТНАЛИ ЕДНА МЛАТНАЛИ СА!!! И ТО НАПЪЛНО ЗАСЛУЖЕНО!!!ТОЙ ТОГАВА БЕШЕ ИЗПАДНАЛ FJKFLF ПАК ВЪВ КУКУ ФАЗА :D

123

Анонимен

преди 8 години

ВОЛЕН НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ОСЪДЕН ЩОТО АКО АЗ СЪМ СЪДИЯ ВЕДНАГА ЩЕ ГО ПРИЗНАЯ ЗА НЕВМЕНЯЕМ!!!ВИЖТЕ МУ ПОГЛЕДА НА СИМКАТА ПЪК С РЪКА НА СЪРЦЕТО КАЖЕТЕ, ЧЕ НЕ Е ТУК "НА ГОСТИ НА ТРЕТАТА ПЛАНЕТА" :d

122

Анонимен

преди 8 години

Преди 25 години един доста по кратък клип свали от власт президента Петър Младенов. Тогава записът беше предаден на тогавашното Главно следствено управление и назначената от него експертиза заключи, че записът с репликата на Младенов е автентичен. Ясно е какви ще бъдат последиците за Сидеров, ако той не е бил ударен и всичко е монтаж. Въпросът е какви ще бъдат последиците за двамата актьори, ако все пак записът е автентичен, т.е. те наистина са удряли лидера на ПП Атака.

121

Анонимен

преди 8 години

Спокойно, Волен каза по Алфа , че ще съди и този Попов, но първо ще осъди тия двамата ,пишман актьори и след това ще се заеме с него.

120

Анонимен

преди 8 години

Още се чудя на акъла на атакистите как е възможно да държат такъв човек в своите редиците - не се ли усещат, че Сидеров просто руши авторитета и имиджа на партия атака. Не разбират ли, че човек, срещу който се водят сума ти дела за хулигнски действия, който мята кюфтета по стюардеси, държи се като селянин и ходи дрогиран, няма да допринесе с нищо за доброто име на партията

119

АТАКИСТ

преди 8 години

до 167Какъв си, бе? Да не би Камен Попов да не е участник (понеже не е темата за него) в същата вечер срещу Сидеров като платен б.оклук, на който му е наредено да удари Сидеров, както ония две актьорчета??? Значи щом темата не била за Камен Попов да не го споменаваме, казваш?О..лигофрен!

118

Атака = психопати

преди 8 години

Атакисти тероризират денонощно със заплахи членове на комисията, която разглежда поведението на Сидеров и снемането на имунитета му.

117

Анонимен

преди 8 години

До 166, спри се бе и чети! НЕ оправдавам Камен Попов! Тази статия е за студентите не за КП!Тука е редно да си говорим за ситуацията в НАТФИЗ, не тази при която Камен нападна Волен!И в този ред на мисли, Волен не е прав, обясних вече няколко пъти защо!

116

Анонимен

преди 8 години

до 162 Ти разграничаваш ли удара на камен попов от бутането на Волен и някои атакисти спрямо други лица като провионение? Нормален ли си, бре? Замахването на камен Поп;ов е опит за убийство, бре! Даже се чува след като замахна да казва докато го свалят на земята ченгетата "Ще го убия като куче".

115

Анонимен

преди 8 години

Всъщност изеснява се че държавата маниполира хората __ нищо ново

114

Анонимен

преди 8 години

Нормално е при демокрацията да се взимат наркотици, така е във всички демократични държави. А артистите са цветът на нацията, повечето артисти употребяват наркотици, артистичните натури имат нужда от стумули за таланта си. На Сидеров не му е работа да ходи да лепи плакати срещу наркотиците, заслужават си шамарите коиот са отнесли.