28

Анонимен

преди 8 години

Значи от последната секунда на 23 минута от излитането на самолета когато вече се е намирал на височина.на записа от пилотската кабина се чува шум и това е времето,което съвпада с времето на предполагаемата експлозия,която пък от нея разцепва возилото на части за да се разпадне та да падне,ако е било на пистата друг въпрос-други величини,но след това вече не се чува никакъв шум,викове,проклятия,скърцания,чупения,охкания и др.,че бил на автопилот-да,а кутиите издържат и от потънали возила сигнали

27

Тото

преди 8 години

Брей какъв хор от анонимни всезнайковци ръсят велики умозаключения! А шопа по-добре да си поогледа цървулите, защото мъниче да джавка на слон просто е карикатура!!!

26

Анонимен

преди 8 години

Убиха 224 невинни човека, що други невинни хора и мюсюлмани, и християни, и будисти изклаха! нямат брой и чет! Не 40, а 4000 девици ще ги чакат на оня свят и галони с уиски, защото пият като ***. Само пред другите се преструват. Познайте защо в Япония тази религия е забранена със закон???

25

666

преди 8 години

До ??пропускаш да напишеш и другото, че ракетата е изстреляна по време на егип. учения и това е установено между британците и египтяните....

24

??

преди 8 години

Има рапорт от Полет на Британската авиолиния Томас , че на 23 Август , Техен самолет с 189 пътника ( над 1,000ft, над Щарм ле , пилота му е избегнал ракета насочена към самолета от земята ! Защото другия пилот се е изправил да излезе от кабината , Видял е ракетата и е казал , направи лев !Този инцидент не е съобщен, защото Британското разследване , не го е взел сериозно ! Англичаните казваха , това можехме да бъдем ние ! Смятат че това е насочено към Египет ! Това го пишат Euronews .

23

Анонимен

преди 8 години

Ислямска Държава ще се настани и в Европа , ако Сирия падне ! Хората по света започват протести срещу либералните правителства в Европа и Америка !

22

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 63Никак няма да се учудя ако наистина е така. Путин взриви 300 руснаци за да нахлуе в Чечня, уби още 500 души в Норд Ост и Беслан, защо да не повтори "успехите" си и в Сирия.

21

??

преди 8 години

59.Разследването продължава ( включени са 5 държави ). Не може за 1 ден или 1 седмица да стигнеш до причините и причинителите. Египетския представител говореше с яд ,на конференцията в събота , че още изваждат телата от частите на самолета и Англия ги пресира , да направят заключение ? CNN спря директното предаване на конференцията , а там представители на групите щяха да говорят. Дадоха ни анализатори , какво казват , ние цяла седмица слушахме анализи, няма да се повредим , ако чуем дебатите

20

Анонимен

преди 8 години

До До До До До ??Отново ти повтарям, не приравнявам правителство с народ, руснаците не са нормален народ, те никога няма да имат правителство по различно от сегашното, защото са генетично увредени.

19

До До До До ??

преди 8 години

Щом съдбата на тези хорица в самолета не те вълнува и приравняваш правителство с народ, това означава че си звяр не по различен от тези от Ислямска държава. Готов да реже глави в името на религия или в твоя случай идеология: русофобията. Nice.

18

Анонимен

преди 8 години

Путин е поставил бомбата.Хем туристите от Египет да идат да почиват в Крим ,хем за да продължа убива мирни граждани в Сирия без да дава обяснение.

17

Анонимен

преди 8 години

До До До ??Ако общуващ с отделни руснаци приличат на нормални хора, но когато се съберат много руснаци те се превръщат в диваци, а когато се съберат милиони се превръщат в диви зверове. Не е случайна мечката стръвница като символ на Русия.

16

jkklhwef

преди 8 години

Отвличане на вниманието и нищо друго... Иначе умишлено се премълчава за военните учения в Средиземно море по това време.

15

Анонимен

преди 8 години

До До До ??Специално за руснаците имам предвид руския народ. Отдавна съм се убедил че това не е нормален народ като останалите.

14

До До ??

преди 8 години

Вярвам че имаш впредвид правителствата през годините и вековете. Имаш право на такова мнение. Тук обаче са загинали обикновени хорица, между които и едно бебе. Необходимо е да се разледва кой, как и защо е направил това зверство. Политиката и политикансщината на великите сили настрана.

13

Анонимен

преди 8 години

До ??Това което казваш е вярно, но тези хора които се отнасят нормално към руснаците, никога не са се сблъсквали с руската подлост и коварство. Българина е сърбал попарата на руснаците и няма защо да се силиш сега да го поучаваш на морал само защото си русофил.

12

??

преди 8 години

Нама по пр'зто нещо от българския про''кЦял свят се дават отзивите и съболезнованията . Има обращения към града от американци, англичани , посетили Шарм : " Бъдете силни Шарм , ще дойдем пак !"

11

...

преди 8 години

Само като чета коментарите в тази статия виждам колко пропаднало е обществото ни...Вече нямаме спирка за нищо...Е*ати селянията...

10

Анонимен

преди 8 години

Сороcоид е нецензурна дума.

9

Анонимен

преди 8 години

Шум в последната секунда от записа може да е само от взрив! Какво толкова го увъртат и сучат! 100 % не е от техническа неизправност както каза вожда Путинчо!