29

родител

преди 8 години

От как се обърне колата пътища много... Та и реакцията на компетентните власти е същата.Направиха ми впечатление думите на бащата на убиеца: Симона била лъгала сина му и така отключила агресията му. Що за баща си, като не си казал на двадесет и кусур годишния си син да не се занимава с малки момичета, и да не ги притеснява. Да не му кажеш, че те са деца, макар да имат вече тела като на жени? *** баща - *** син. Трябва да се вдигне възрастта на доброволното съгласие поне на 16, поне!

28

Анонимен

преди 8 години

До бай уйЯ виж ти какъв психолог се извъдил. Разсмя, "байно". Аз съм жена и ще ти дам инфо от първа ръка - такива като теб ги отсвирваме, кога по-рано, кога по0късно, но винаги ви отсвирваме. Такива като теб са били или с жени, чийто интелект е по-нисък от тоя на ряпата, или не излизат повече от три пъти с една и съща жена. Съгласна съм само с последното ти изречение. Такива мъже, като теб, наистина са прасета. Хубавото е, че сте малцинство.

27

?

преди 8 години

ПОдозрително: този 28-годишен какво ОБРАЗОВАНИЕ има, работи ли, ако нЕ- откъде има пари за ЗАКОНЕН ГАЗОВ ПИСТОЛЕТ?Явно се занимава с ПРЕСТЪПНА дейност, да не епривлечен"за сводник под прикритие" и СЕГА са МНОГО "снизходителните думи за него". едва ли не- 'добро момче' !!??ВАЖНОТО е да знаем ОБРАЗОВАНИЕТО му, КЪДЕ работи, РАБОТИЛ ли е до 28-годишна възраст, с какви пари плаща храната си и КАК и за какво е купил газов пистолет и КОЙ го е узаконил.Трябва да си невежа и крайно *** да убиваш от л

26

65

преди 8 години

Жалко за момичето ,жалко за детето.За мен то е още дете. Но спирам до тук с коментара си.Само ще цитирам едно изречение от статията по-горе: ,,..от една година момичето е тормозено отдимитър.'' и после следва АБСУРДА- ,,семейството е знаело за проблемите ?,но не е сигнализирало в полицията???????.

25

makedon

преди 8 години

Ah... bre... Bolgari... do koga ke pisuvate gluposti, te mlada bila, te se sibala so dvajca, te romka bila. I da e VISTINA tova vazno e deka bila covek i ima svoi prava kakoo SITE luge.Vistinata e deka ima AGRESIVCI i psihopati - niv ne mu treba mnogi da te ubijat, site sme gi videle gi ima nasekade na ulicite. Vo slucaj policijata da ne raboti a i nemozi sekoj da go stiti TREBA:pod 1.Da se donese zakon za SAMOODBRANA na gragjanite da mozi sekoj gradjanin da se obuci i naoruza za samoodb

24

PD

преди 8 години

Защо въобще бе написана тази статия ? Тя не дава дори приблизителна представа за обстоятелствата, но определено насочва читателя накъде да изригва емоционално, в предвид собствения си опит в едно болно и несправедливо общество. А истинските причини, и волята за промяна на факторите, които доведоха до тази деградация на обществото, за пореден път ще останат премълчани. Не осъзнавайки причините, ние нямаме шанс да осъзнаем личното си участие, в действие или бездействие, пораждащо подобни ситуаций

23

онбашията

преди 8 години

азащо бащата не го е заклал като шиле?

22

дедо гошо

преди 8 години

До varg: не, приятелю, недей да променяш посоката...в същия ден същата тази охрана вече веднъж го е връщала този та те трябвало да са нащрек оттам нататък за всичко от негова страна,но не би...то ще се разбере но не мога да се примиря с тези нелепи инциденти...докога ще вървим след събитията...докога,дявол да го вземе...

21

Анонимен

преди 8 години

Абе как момичетата не си падат по тихи и кротки мъже кат мен, а все по отворени мъжкари...

20

Анонимен

преди 8 години

Момичето е мълчало, защото отчасти по стар, патриархален, български, селски обичай - жената трябва да мълчи, дори мъжа да я пребива ... отчасти, защото полицията е неквалифицирана за подобни случаи.Накратко - поредната селска драма станала известна когато вече е прекалено късно.

19

Анонимен

преди 8 години

Сбъркан народ. Семейството знаело за проблемите, а не е сигнализирало. Вместо това, момичето търси закрила от друг, който също е намесен в престъпността. Характерно за мафиотски или латино общества, където всичко е до физическа сила. Ами сами си го направихме да е така. Никой не ни е виновен освен нас.

18

Анонимен

преди 8 години

do 15 Ne sa Mangau!Nito momicheto nito mrasnika, ne sa Ciganu!

17

до 22

преди 8 години

така е, обаче и ти спадаш към нас

16

ауслендър

преди 8 години

Е, те това е следствие на чалгализацията, ако не се сещате да ви кажа!!! Живеете си като скотове, а че децата ви растат на дъното на блатото хич не ви пука... Вместо да се обедините и да свалите всички политически ***, вие се трепете от омразата , която ви е обхванала... Не съжалявам нито за миг, че напуснах кораба!

15

Анонимен

преди 8 години

Бащата на момичето ако е мъж трябва да действа

14

Анонимен

преди 8 години

Няма такова нещо, в България никой не се страхува за живота си. Особено ако те пази НСО. Питайте управляващите от герб.

13

Анонимен

преди 8 години

И тази млада ди пада по богатиТекстилният бос Едоардо Миролио 23-годишната Мария Т. от сливенското село Бяла

12

Анонимен

преди 8 години

A minku kvo misli za lubovta mejdu tezi gugutki

11

Анонимен

преди 8 години

цингалка ли е била?Защо не е чела учебниците, а се е занимавала с интриги с мъже?

10

Неразкрит грабеж

преди 8 години

До ПолицайМоже, да. И без това голяма част от полицаите щяхте да напускате. Тъкмо ще се поосвободи място