9

121

преди 8 години

А ние що гледаме тапо и не протестираме. Боце е случил на народ:-)

8

Анонимен

преди 8 години

Защото не са *** народ за разлика от нас българите!

7

Анонимен

преди 8 години

Румънците ги оставете ми вижте защо протестират българите! Или айде ако не са ви симпатични полицаите вижте защо НЕ протестират стотиците хиляди които едва оцеляват а продължават да ги газятс нови и нови такси и увеличения на цени от това мутренско управления

6

as

преди 8 години

Протестират, защото виждат как България с бързи темпове се развива, а те затъват и искат да ни стигнат стандарта.

5

бай янко

преди 8 години

Тая какичка на снимката може перфектно да ми осмуче биберона.

4

Анонимен

преди 8 години

Нищо не става от румънците, няма смисъл да ги надценявате!

3

Анонимен

преди 8 години

Не бе, това си е синдром. Считат се за стадо, щото мисли като стадо, държи се като стадо, блее като стадо и с..ре като стадо. Има ярко изразен афинитет към определени поприща свързани със стадовщината: Полицаи, Политици, Пазванти и пр. П. Посткуминистически синдром е и тук дохожда от североизток.

2

До 1

преди 8 години

Нямам обяснение ... толкова ли се мразите сами себе си ... Нямате търпение да възхваляване този и онзи, стига да плюете по собствения си народ и родина ... Тъжни хора сте!Тук нямаше протести, така ли ? Цариградско шосе не беше море от хора, така ли ?! Гражданското общество се събужда и все по-често се чува гласа на хората (преди случваше ли се)?!Не забравяйте, че плюейки народа си, все едно правите същото със семейството, приятелите и близките си и най-вече - МРАЗИТЕ САМИТЕ СЕБЕ СИ ! ***!

1

Анонимен

преди 8 години

Протестират защото са народ а не стадо като нас.