42

vlady

преди 8 години

Не виждам принципна разлика между ИД, Ал Кайда и останалите *** сунити. Опозицията в Египет е все *** и бради. Демокрация в арабска държава не може да съществува възможна е само светска диктатура - арабски социализъм или военен режим или ислямска такава.

41

ао

преди 8 години

ех СИСИ , колко си непокорен !Сега УСА ,ще те накаже

40

Анонимен

преди 8 години

Да оставиш британска агенция да ти тълкува събития където и да е, е като да се довериш на да ти пази двора. Абсолютни пропагандни глупости са написани, и е недостойно за която и да е уважаваща медия да публикува тоя тюрлю-гювеч, забъркан от реакционни и очевидно проислямистки сили.

39

Анонимен

преди 8 години

КАМЕРЪН ВЕЧЕ ПРИЗНА ЧЕ НАМЕСАТА ИМ В ИРАК БЕ ГРЕШКА КОЯТО СЪЗДАДЕ ИД И КАТО РЕЗУЛТАТ ОТ ЗВЕРСТВАТА НА ИД- БЕЖАНСКИЯ ПОТОК...МЕКО КАЗАНО И ЧАСТИЧНО ПРИЗНАНИЕ ЗАЩОТО СНИМКИТЕ НА МАККЕЙН НА ГОСТИ ПРИ ГЛАВНИЯ Р-Л НА ИД И ПРЕГРЪДКИТЕ С НЕГО ГОВОРЯТ ЗА МНОГО НЕЩА...И СЕГА КОЙТО СЕ ОПИТВА ДА СЕ СПРИЯТЕЛЯВА С НАТО -ИЗВИНЯВАМ СЕ НО ПОДОБНО ПРИЯТЕЛСТВО И "СЪТРУДНИЧЕСТВО" Е ПОЗОР НА ФОНА НА ТОВА МЪЧЕНИЧЕСТВО НА ХИЛЯДИ ДЕЦА ЖЕНИ И СТАРЦИ ОТ БЕЖАНСКИЯ ПОТОК (МЪЖЕТЕ НЕ ГИ ЖАЛЯ-СЪМНИТЕЛНА Е МИГРАЦИЯТА ИМ...)

38

Анонимен

преди 8 години

"Бруталното управление на Сиси подхранва ИД в Египет"!А какво стана в резултат на "нежните действия" на САЩ и ИД в Египет,Сирия,Ирак,Либия...?Прави са Сталин и Путин- Сибир или смърт!Както и Народния съд след 1944 година-Белене или смърт!Това е актуално днес и у нас!И ЕС,и американците, и целия народ знаят и казват,че се управляваме от престъпници!Докога ще бъдем "добре възпитани"?За 26 години населението на БГ се преполови,а броя на гробищните паркове вече е много повече от броя на селищата

37

Анонимен

преди 8 години

Експеримента "демокрация " и в арабския свят не проработи норамално. То къде ли проработи през 21 век?

36

Анонимен

преди 8 години

Айде ,САЩ вдигнаха мерника и на СИСИ ,чакайте египетска демократична революция 2

35

Анонимен

преди 8 години

ИД я подхранва този, който я създаде, за да се смени режимът в арабските държави, който бе проруски. Същият този и сега и праща оръжия и пари.

34

в

преди 8 години

В едни други години гнусния драскач Александър Томов, щеше вече да трие наровете в някой изолатор, но какво да се прави ...."демокрация".

33

днес

преди 8 години

На запад ,че и май на изток (В Русия) така и не разбраха или не искат да разберат нещо важно .Няма значение за един мюсюлманин дали ще лъже християнина ,че е социалист,капиталист .Мюсюлманина и Исус може да каже ,че обича ,но да мрази и капитализма на запада и комунизма на Русия и най -вече Църквата на Християнството .

32

Анонимен

преди 8 години

Тази дтатия е като наръчно четиво за Софииската сороска догирантия.

31

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 50Пишеш сякаш Египет не е в Египет а се намира на западния бряг на Атлантика. Много ясно го каза Става дума за 80 % необразовани, неграмотни многоженци с по 5 жени и 25 деца ислямска религиозна ценност. Всички тези като огладнеят искат да папкат. Това население може да съществува единствено под твърда ръка на диктатор.За да не се превърне до днес Египет в Сирия и Ирак заслуга има само генерал Сиси.Ако Израел одобряват Сиси защо америка не го одобряват ? Замислете се над това!!

30

Анонимен

преди 8 години

ИМА СИ ПРИЧИНА КАШЕРНИТЕ ЮДЕЙСКИ КАРАВЕШКИ ФАШКИИ ОТ САЩ ДА МРАЗЯТ ГЕНЕРАЛ АЛ СИСИ,ЗАЩОТО СЪЩИЯ ПЪРВО СЕ РАЗПРАВИ ПОДОБАВАЩО С ТВОРЕНИЕТО НА САЩ-МЮСЮЛМАНСКИ БРАТЯ,ПОСЛЕ АЛ СИСИ ДАДЕ СПЕЦИАЛНИ ПРИВИЛЕГИИ НА ХРИСТИЯНИТЕ КОПТИ В ЕГИПЕТ ,А ЗНАЕМ КАКВО Е ОТНОШЕНИЕТО НА ЕВРЕИТЕ КЪМ ХРИСТИЯНИТЕ И НАКРАЯ АЛИ СИСИ СЪТВОРИ НАЙ ЛОШИЯ КОШМАР ЗА КАШЕРМИЯ КРАВАРНИК -САЩ,А ИМЕННО НАПРАВИ ЕГИПЕТ И РУСИЯ ДА СЕ СБЛИЖАТ БЕЗПРЕЦЕДЕНТНО В ИСТОРИЯТА НА ДВЕТЕ СТРАНИ.ЗАТОВА СЕГА ЗА КАШЕРНИТЕ КРАВИ АЛ СИСИ Е (ЛОШ)

29

Джони

преди 8 години

Тоя дето е писал статията да си скъса дипломата. Египет може да се управлява или от ислямисти или от военен диктатор- друга форма на управление не е приложима. Там живеят 60 милиона души 80% от които са необразовани- без твърда ръка не става. И не е вярно, че хърватина е първия обезглавен- там почти всеки ден се случват подобни неща, даже наскоро отрязаха главите на трима души на 50 метра от магистрала за Синай.

28

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 42 - До ХА-ХА-ХА !Без никакви странни съвпадения, руските самолети капят от небето след началото на бомбандировките в Сирия!!!...Правилно си забелязал. Същото се получава и за Сиси . Сиси стана брутален диктатор, веднага , щом започна да сътрудничи с Русия. Опорна точка - поглеждаш към Русия - хайде в черния списък.

27

до 42

преди 8 години

Извинете, с каква "пудра захар" си пиете кафето?

26

Анонимен

преди 8 години

Ако бившия египетски генерал Сиси подхранва халифата и джихадистите, какво да кажем за останалите. Днес Сиси бере плодовете на своя предшественик Мурси- избраника на Обама. Мурси беше джихадист 1 в Египет. Направи им огромни подземни тунели под Синай през които да минават цели коли с незаконно руско оръжие изпращано от Иран към палестина.Който ви разправя че Саудитса Арабия и Иран са против исляма много яко ви лъже.Земята под Синай е ислямско свърталище. Целта им е Израел но не им стиска.

25

балама

преди 8 години

Дали "Перспективата Ислямска държава да се установи в най-населената арабска държава би трябвало да притеснява наистина сериозно международната общност"? Не съм сигурен, ама хич!? Като гледам колко я притеснява ИД в Сирия "международната (престъпна) общност".

24

Потресен

преди 8 години

https://google.bg/search?q=%D0%A2%D0%BE%D0%BC%D0%B8%D1%81%D0%BB%D0%B0%D0%B2+%D0%A1%D0%B0%D0%BB%D0%BE%D0%BF%D0%B5%D0ето тези същите хора са мигранти ... това очаква цивилизованият свят ако не се вземат незабавни мерки тези изверги да бъдат заличени от лицето на земата. Още да се помисли дали тази религия изобщо трябва да съществува !!!!

23

Анонимен

преди 8 години

До ХА-ХА-ХА !Без никакви странни съвпадения, руските самолети капят от небето след началото на бомбандировките в Сирия!!!Само че това не го пише в опорните точки!!!!