7

Алекс

преди 8 години

Хаха, тия атакистите вместо да се поспрат да си огледат загубите нагазват всеки ден все повече в блатото. Незнам колко е наказуемо публикуването на номерата но ще е бомба да си загубят и лиценза.Белия бродник направо ще си пререже вените. :)

6

Анонимен

преди 8 години

Атакуват ни с простотия от екрана, господин Лозанов. Битивийстват и новотелевизионират над хората. Това е като да буйстват и уринират над зрителите, господин Пингвинов. Заливат децата с реклами на вредни храни според СЗО.

5

123

преди 8 години

СЕМ е такава измислица,че няма аналог... Мислят се за фактори,но всъщност са *** и заплатаджии... На топлите си столчета седят със свалени ***.

4

бързаци

преди 8 години

Гледай ти какви бързаци се оказаха слу$ите от СЕМ много интересно за редица други случаи някак си се правят на разсеяни и недочули странно нали.

3

Анонимен

преди 8 години

Много бързо се самосезирахте бе!!! Ама да бяхте се самосезирали и 2013 когато пак някои медии публикуваха номерата на депутатите гласували за кандидатурата на Пеевски.Ама тогава те бяха от "Протестна мрежа".

2

ЦК на ГЕРБ

преди 8 години

Никакви СМС-и няма !!! Измислици на ГЕРБЕРСКАТА хунта !!!

1

Анонимен

преди 8 години

..."за политици, при които прагът на защита е много по-нисък, отколкото при обикновените хора" спрете ги малко тия наркотици и си изпийте хапчетата