20

фен

преди 8 години

Спешна забрана на всички НПО! Америка за България, WWF, БХК и т.н. нямат нищо общо с българските интереси.

19

до безверниците

преди 8 години

Абе фенове и фенки .Защо ви боде очите Полфрийман .Като не ви е приятно издигнете Монов за човек на годината .Интересно с какви деяния обаче ще го накичите.Биене на клошари за удоволствие,бутане на граждани в трамвая . Ваша работа,издигнете му и паметник .Но въпроса май не е в Монов,а във вас.Има нещо дето ви смущава в австралиеца.Май той е бил прав в мелето .И това страшно ви тормози . Щото той лежи ,а вие сте свободни!И пак не ви дава покой!

18

Nq-Koi

преди 8 години

На тия кавали от БХК им пожелавам да изгледат филмчето от линка който прилагам , да видят как в Англия хора вече лежат доживотни за кражби или сбивания по улиците. Да ходят там да търсят "герои"https://youtube/watch?v=ldILWJ5BVWM

17

смърт за бхк

преди 8 години

волен президент

16

смърт за бхк

преди 8 години

волен за презедент

15

Анонимен

преди 8 години

Тази организация е изключително вредна за България защото винаги разпалва междуетнически конфликти и по принцип е винаги на страната на престъпниците. Крайно време е тези *** на които се плаща отвън, да бъдат забранени или дейността им строго регламентирана.

14

Анонимен

преди 8 години

Тази безсмислена организация БХК обявява убиец за Човек на годината, в същото време поиска много категорично осъждането на граничния полицай, стрелял предупредително и по една случайност с рикоширалия куршум уби мигрант .Абсурди! Да се разтури със закон тази фалшива организация, която изпълнява чужди поръчки и действа срещу България и народа.

13

Анонимен

преди 8 години

Za BHK ne znam. No principa ce osadenite trjabva da imat vazmoznost da se reintegrirat v obstestvoto e pravilna. Kogato osadenija izleze na svoboda trjabva da ima perspektiva da zivee palnocenno. Ako ja njama e mnogo po verojatno ce ste recidivira. Tova ne e v interes na nikoj. Saglasen sam ce da se nominira ubiec e stranno (vapreki ce ne znam detajlite na prestaplenieto). No da se opljuva organizacija kojato ima dobra cel e glupavo.

12

Анонимен

преди 8 години

Не мисля, че хора, извършили убийство по каквито и да е причини, заслужават да са Човек на годината. Те са загубили правото си да се наричат "човек" в момента, в който са отнели човешки живот.

11

odessa

преди 8 години

silata na edin narod, e vyv negovata edinnost. obschti celi obschti ideali.

10

Анонимен

преди 8 години

Сега ще номиниран някой транссексуален афроамериканец с еврейско потекло жител на ромско гето ...

9

Не стига

преди 8 години

Това е половинчат ход, за да мине затворническата организация и от нейно име пак да се изтъпани същият убиец!!!!! Не ни замазвайте очите! Нямат място в подобни номинации!

8

Браво Путин

преди 8 години

Бг става като южна Корея.Заплашвана от Русия ,новата Сев.Корея .Мале..Ще имат много работа новите полицайчета с агитките,че и от Германия може да си внесем .

7

ха ха

преди 8 години

Оф ,агитки ,да беше жив апостола би ви заплюл до един .И вие съответно нямаше да го спасите от бесилката .....

6

Бг.бг

преди 8 години

Антихристите като видяха, че успяха с един ход да обединят ЛЕВСКИ и ЦСКА, се наакаха. Това е показателно как можем да решаваме проблемите бързо, просто трябв да сме заедно.

5

Браво Путин

преди 8 години

Русия става голямата Северна Корея .

4

ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !

преди 8 години

Президентът на Русия Владимир Путин подписа закон, който позволява на прокуратурата и полицията произволно да забраняват дейността на неправителствени организации и фирми, съобщава BBC.Дейността на чуждестранна или международна неправителствена организация, представляваща заплаха за основите на конституционния строй на Русия, отбранителната способност, или сигурността на страната, може да бъде призната за нежелателна на територията на Руската Федерация, се посочва в текста на закона.

3

...

преди 8 години

Тези от БХК трябва всички да бъдат обесени на центъра на София. Как може да има такива организации, които масово защитават престъпници и всякаква друга ***??? Тия там с какво мислене са? Те нормални ли са изобщо?????

2

Боби

преди 8 години

Едва ли остана някой, който вече да не е наясно какво представлява БХК.

1

урааа, бг да спят сп

преди 8 години

Отдеглете я .Нали се видя колко калпаво племе сме за пореден път.Православие ли ,християнство ли .Друг път.Минал е Христос покрай вас ,*** бг ***!