13

Анонимен

преди 8 години

До АнонименЗащото все такива за жертвите на ало измамници!

12

Анонимен

преди 8 години

Все не мога да разбера тия баби,дядовци от къде имат толкова пари. ;))

11

П.Петров

преди 8 години

До Анонимен 12.Ако си роднина на прокурор или съдия веднага намират начин, за да не им изстине местенцето!Скоро имаше описан точно такъв случай в този сайт!

10

БХК

преди 8 години

Бабата веднага да вземе да даде мангизите на работливите роми иначе ще и бъде повдигнато обвенение в нехуманно отношение спрямо ромите.

9

Анонимен

преди 8 години

Как да реагират полицаите, като са в комбина с престъпниците? Ние сме подавали жалба от измамници, казаха ни, че нямало как да проследят обаждането и да сме се били опитали да примамим бандитите.Но това е защото не са мотивирани полицаите. Да им даваме по 40 заплати!

8

Какъв е резултата ?

преди 8 години

Ок, и какво е направила полицията, след като е разбрала за измамата ?Дали е започнала разследване ?Дали е задържала ало измамниците ? Или просто са си го преместили и са излезли за запушат някоя улица, в знак на протест, за това че искат едни пари без да са свършили за 5 ст. работа ?

7

Един Българин

преди 8 години

До анонимен 7Полицията няма да си мръдне и пръста за под 20 заплати. А 12000лв очевидно са по-малко, а и няма как да ги вземат пред банковите служители... Как да не плюем по полицията, като се ояде и опи и единици останаха свестните полицаи и те определено не са в големите градове.Нека да уволнят цялата администрация на МВР и да им удвоят заплатите. Ето това е реформа дори и парите да са същите.

6

П.Петров

преди 8 години

До анонимен 7Вие да не би да сте полицай, че не сте разбрали ?В статията пише:"че вероятно е жертва на телефонна измама, и извикали полиция.""Още пет сигнала са получени в полицията от граждани, които съобщили, че им искат пари по телефона"За 6 сигнала толкова една постановка ли не можаха да спретнат полицията ? Половината работа щеше да им я свърши мобилния оператор при това !

5

П.Петров

преди 8 години

Ако полицаите заслужаваха заплатите си, отдолу щеше да пише колко лица са задържани по обвинения за измама !Но очевидно такива няма ! Затова измамите продължават !

4

Анонимен

преди 8 години

Тая баба сега да направи едни домашни сладки и да ходи да черпи всичките служители в банката, че ако не бяха толкова наблюдателни сега щеше да реве!

3

Анонимен

преди 8 години

Почти всички възрастни хора си държат парите под дюшека -за по-сигурно.....

2

Анонимен

преди 8 години

"След разговор с криминалисти, жената обяснила..."A тия криминалисти някакво разследване провели ли са?

1

maca

преди 8 години

Браво на банковите служители, това пример да сме будни и дейни граждани на будно общество. Но за жалост много са малко тези хора.