8

ии

преди 8 години

Малка далаверка стига пискахте.Кажете какво става с онази банка дето завлече няколко милиарда.Кажете какво става с новия дълг.Само разгледайте Обществените поръчки 90% мазни далавери

7

me

преди 8 години

Хайде пак СУ ви е виновен. Очакваме разследване и срещу БАН. Някои хора изтеглиха в последните 2 години 21млрд. и в момента всички министерства казват, че не могат да изкарат годината. Хайде кажете сега как става тая работа. Щото ми е крайно неясно. И се събират пари от всякъде, по всички възможни начини - глоби, съкращения, намаления на заплатите, данъци от СУ (?! това не го вярвам между другото). Мрачна история.Иначе в СУ ако има нередности, те са под партиен чадър, както и в БАН.

6

четящ

преди 8 години

Че в СУ има нередности е ясно.Не е ясно защо само с него се занимава БТВ.Това е поредната залъгалка,която скоро след изборите за ректор ще бъде забравена.На кого е потърсена отговорност за разпиляване и усвояване на държавни пари?Колко нехранимайковци(по всички етажи на властта,за кметовете да не говорим)лежат в затвора?Битивийските журналисти са големи борци за справедливост само когато е необходимо иначе се мазнят на управляващите. Погнуса.

5

Абе и др.

преди 8 години

Прави са управниците на СУ. Граби колкото можеш и това е то, Няма контрол, няма дявол. Вземете пример от политиците. Интереса клати феса. Гласуват ли антикорупционен закон-не, гласуват ли ограничени заплати в държавните банки не, гласуват ли независима съдебна система - не. Т.с. нито те са будали нито избирателите хора.

4

Анонимен

преди 8 години

Те добре че са старите професори да работят без пари.. Студентите работещи на телефоните контактори взимат повече пари..

3

Анонимен

преди 8 години

Важно да има много студенти и 65-78! Годишни професори с изтекъл срок на годност

2

Анонимен

преди 8 години

Статията е манипулативна искат да довършат СУ.. Забележете 630 хил. за ваучери за храна , всеки знае че това са чекове с които можеш да пазаруваш в който искаш магазин.. И лицензираните фирми са 3-4 .. Пита са в загадката кой и как ще вземе комисионно от тези ваучери.. Издателя взима съвсем малки комсионни от до 2% , и още толкова от магазината мрежа. До 60 лв на месец са без данък.

1

Любиммец 13

преди 8 години

Тези структури са ми любими - хем независими, хем цоцат държавна субсидия. Куче влачи - диря няма.