8

Анонимен

преди 8 години

учудва ме единодушието на депутатите по измислената афера срещу атака

7

Анонимен

преди 8 години

герб са бандити и ефтини манипулатори на избори

6

Наблюдател

преди 8 години

"За "Атака" ниските резултати бяха компенсирани от инцидентите с лидера Волен Сидеров край НАТФИЗ. Те отново го върнаха в медиите и създават възможност за сплотяване на неговия електорат, заключават от Института по социология "Иван Хаджийски" А иначе медиите много обичат да се правят на невинни!!

5

Винету

преди 8 години

А, бе, червеноармеец, кога ще си извадите главите от пясъка? При БСП изборите винаги са честни и без скандали - забрави ли Бобовдол, Костинброд, да не припомняме и други? А нали знаеш какво ще се случи при нови избори - пълно мнозинство за ГЕРБ и трето-четвърто място за ***. Айде не се напъвай излишно.

4

Анонимен

преди 8 години

Ако Веселинка или института Хаджийски смятат, че РБ е постигнал победа в гр. Добрич да се вгледат в цифрите по-внимателно и ако са наблюдателни сигурно ще стигнат до друг извод. По точно, да погледнат резултатите на кандидатите на първия и след това на втория тур, а също и подкрепата за партийните листи и броя на съветниците Независимо кой е избраният.

3

Ред арми

преди 8 години

Когато се провеждат избори при управление на ГЕРБ винаги са съпътствани от скандали, купуване на гласове, подмяна вота на избирателите, фалшификации. Време е да се събудим, да свалим Тиквата, да отидем до урните и да го изхвърлим веднъж за винаги от управлението

2

Хризантема

преди 8 години

Глупости. И гроздето е кисело, нали?

1

Анонимен

преди 8 години

Да ни е честит новият ред, така ще е поне 50 години.