36

японския двигател

преди 8 години

Голямата простотия е, че човешката цивилизация допуска катастрофата и още по-голямата е, че я приема за нещо нормално. Напротив, след такава трагедия е задължително да се прекратят всички пътнически полети до намирането на безопасно за живота на човека решение. Това ще мобилизира инженерния ум и в рамките на година големите аеро-компании ще реализират технология която при повреда да привежда самолета в авариен режим до меко кацане.

35

До японския

преди 8 години

Дори идея си нямаш какви простотий ръсиш

34

Анонимен

преди 8 години

Абе май не е група, ами цяла държава свързана интимно с ИД и където ранените джихадисти ходят да се лекуват.

33

ЗАПОМНЕТЕ

преди 8 години

С Русия, и с Майката Природа, шега неможе никой да си прави!!!

32

Анонимен

преди 8 години

Всякакви предположения и гипотезы на "эксперти от дивана" не заслужават внимание, защото те или глупост или провокация. Експерти работят, чакаме до приключване. Само това, и нищо друго!

31

Анонимен

преди 8 години

Русия никога няма да бьде сломена руснака ядоса ли се става напечено положението много труд и простотия се иска да расьрдиш една мечка

30

японския двигател

преди 8 години

Цензурираното *** е думата б_о_к_л_у_к.

29

японския двигател

преди 8 години

Един от четирите възпламенителитя на десния двигател, модел V2533-A5 на японското подразделение на Pratt & Whitney, е дал дефект, следва загуба на синхрон, образува се вибрация и отхлабване на съединителна връзка на горивопровод, от двигателя изтича гориво, което се възпламенява, след няколко силни трясъка двигатея се разширява и следва взрив.

28

японския двигател

преди 8 години

18-годишният Airbus A321-231 SN 663 (09 май 1997г. - 31 октомври 2015г.) е ползван от Ливан, Саудитска Арабия, Турция, Сирия, а от 2012г. лети под руски флаг. И тъй като командирът на полета, преди прекъсването на връзката със самолета, е поискал промяна в маршрута и кацане в Кайро, възникналата повреда по време на полет и разпадането на десния двигател е вследствие на негова техническа неизправност.

27

японския двигател

преди 8 години

Необичайните звуци, преди внезапната разхерметизация на фюзелажа, са: малко вероятно - от източници на микровълново лъчение и електромагнитни импулси, кипнали горивото и стопили десния двигател; и още по-малко вероятно - от летящ астероид или техничеки ***, запалил десния двигател.

26

Природен закон

преди 8 години

Сееш войни, получаваш тероризъм !

25

Анонимен

преди 8 години

""Група, свързана с ИД, вероятно е взривила А321"Това да не би пък да е група,съставена от "демократични джихадисти" които са били на тиймбилдинг семинара за бъдещи терористи организиран от сенатор Маккейн и Багдади-бъдещия шеф на ИДИЛ през 2013 в Европа?"

24

Анонимен

преди 8 години

"Сега остава само Рами Абдул Рахмани от Сириан обзървейшън фор Хюман Райтс да "пусне една потвърждаваща" информацийка от Ковънтри,която да обиколи "независимите медии" чрез Ройтерс и АП,не се съмнявам,че тогава съвсем истинска ще стане "историята имаща съмнения за участие на ИДИЛ"."

23

ЦК НА ПП НА АТАКЛАРЪ

преди 8 години

Раша кръвнишки ще си отмъсти на брадатите козли.

22

шамар за обонго

преди 8 години

До смях в залата...не бързай---в Сирия вече са доставени зенитни ракети на руската армия.....Така че шорошоиде,не се пени толкова..

21

смях в залата

преди 8 години

Айде бе, другаре, кво се мотате? Допреди няколко дена тук разни превъзбудени путлераси ни обясняваха, как само ако имало съмнение, че ИД е замесено в падането на самолета и Путиту щял да им хвърли атомна бомба :) Нещо не виждам обаче жужето да предприема каквито и да е действия, и за атомни взривове също нищо не пише, ха-ха-ха-ха :)

20

Анонимен

преди 8 години

До до 24 а що не му дават да не би да се опасяват че може да се присъедини към Султан Мурад на пример ХА ХА ХА

19

халив Багдади

преди 8 години

До Анонимен 20 браво откри топлата вода

18

свинаря

преди 8 години

Има вероятност и извънземните да са свалили самолета. Докато не се изкажат категорично специалистите не може да се твърди нищо

17

Анонимен

преди 8 години

Рашистите сега от злоба ще погнат кавказците в Москва