129

мая

преди 8 години

какъвто народа такива и управниците! луд народ луди управляващи! България е пред крах, морален финансов и всякакъв1 дано е по скоро да се с пре с мъките!

128

Анонимен

преди 8 години

герб са бандити,крадци на избори и на бъдещето на народа

127

Анонимен

преди 8 години

вплен ще ги осъди всичките тези ***

126

Анонимен

преди 8 години

колко прости хорица има затова държавата ни е на този хал

125

Лекар

преди 8 години

Първа работа след арестуването да ви бъде снемане на психиатричен статус и обстойна психиатрична експертиза! Всичко друго е безсмислено без това!

124

докторка

преди 8 години

имаме едно легло в лудницата и го пазим.. за него чакаме го с нетърпение!

123

Анонимен

преди 8 години

ДО мъдреца няма нямааа да има втори рунд има една приказка бития бит ....по нататак знаеш

122

Ханку Брат

преди 8 години

Фитка са и тоя и чуколина и клоатака. *** е че смучат държавна пара!

121

anon

преди 8 години

""Днес е много хубав ден за българската наркомафия, защото със сваляне на имунитета ми тя ми нанесе тежък удар с помощта на българската държава" - а ти сидер ага като заби нож в гърба на България като си подложи *** на турците само и само да имаш парче от баницата? Националист - национален предател. Такова животно се изисква особен вид талант за да се създаде. Никъде другаде го няма. ***.

120

Гъзьо

преди 8 години

Най-накрая ще го оправят тоя ибрикар Сидера.......

119

Гражданин

преди 8 години

Най-после тоя ненормалник получи една малка част от това ,което заслужава.Ха да видим сега, кога ще си получи и останалото за "заслугите си " -предател,кавгаджия,лъжец и побойник! Интересно как хората от НС си позволиха да опетнят "най-чистата личност" и "съвестта" на България Вай,завалла! Такова "кротко и хрисимо" момче - от където не е минал,само там не е създал проблеми-тц,тц,тц...Нищо,де-България може и без него !

118

янев

преди 8 години

СИДЕРОВ ЩЕ СЕ БОРИ СРЕЩУ НАРКОМАФИЯТА???? ТА ТОЧНО ТЕ КОМАНДВА БЪЛГАРИЯ ЦЕЛИЯ ПАРЛАМЕНТ МИН. СЪВЕТ ПРЕЗИДЕНСТВО ПОЛИЦИЯ ВСИЧКИ СА НА ХРАНИЛКАТА КАК ЩЕ ГО ОСТАВЯТ СИДЕРОВ И АКО НЕ СИ ЗАТВОРИ УСТАТА ПЪТЯ МУ Е КЪМ ГРОБИЩАТА

117

p

преди 8 години

стига с този Сидеров !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

116

маги

преди 8 години

ами да иде да живее в Русия като плаче за нея!и да го затворят в психиатрия време е вече!като е депутат не значи че може всичко айде *** вече!

115

Ганг Банг

преди 8 години

Не го знам какъв е ? Луд ли е ? Наркоман ли е ? Но за едно е прав- има БЪЛГАРСКА НАРКОМАФИЯ! И тя се покровитества от НАЙ-ВИСОКО МЯСТО !!!

114

Лили

преди 8 години

Да излезе сега сам на акция срещу наркотиците.....

113

ник

преди 8 години

Бил нахлул и се държал неприлично!?Ами що не арестувате полицаите от митинга които вчера псуваха като каруцари и се държаха като дерибей бе?

112

Do 146

преди 8 години

Може и с туристическа виза, за бивши соц държави като България е възможно, не става бързо, но все пак е възможно, познавам един луд който ходи там на "екскурзия". Няколко военни неотклонно с него през цялото време и снима само каквото му разрешат. С една дума описа цялата работа - страхотия!

111

Анонимен

преди 8 години

Сидероффф, ако ти направят тест за наркотици на теб,в коя миша дупка ще се завреш ??

110

xxx

преди 8 години

Ураааааааааа да живее НАРКОМАФИЯТА!!!