5

Анонимен

преди 8 години

Да го оставят този интелектуалец да стане кмет. Той за 3 месеца ще направи такива батаци, че самите ман????? Гасари ще го изритат защото всеки м,,,, ал ще се надява до лапне нещо, което няма да стане. А при тях е ясно, мисленето не им е приоритет, а първичността като преобладава секса. Те си мислят, че като са много им се полага. Но срещу какво, какво допринасят за развитие на обществото? Гърла за хранене от бюджета.

4

DDR

преди 8 години

До zeusХайде пак почнахме приказката за кривата ракета и космоса.В природата оцелява това, което е адаптивно и жизнено.Големите нации отдавна са разбрали,че да си американец или руснак не е състояние на генофонда а на себеусещането - и активно работят в тази насока (черен президент в САЩ, само не ми обяснявайте колко много Путин и Медведв приличат на славяни). Та това е разликата между Големите и малките - а ние само пищиме и се делиме. Дори когато някой иска да стане част от нас - не го щем.

3

Анонимен

преди 8 години

Такава съдба ще имат всички български села и малките градове! България умира, а българите нищо не правят- седят, гледат и мълчат като........Може би си заслужаваме съдбата.

2

Анонимен

преди 8 години

Заради демографската картина бъдещето на тая територия става все по-мрачно, да не кажа безнадеждно...

1

zeus

преди 8 години

За съжаление това е бъдещето тук, българите изчезваме, римляните се плодят, не без покровителството на политиците!