121

Няма балами вече

преди 8 години

Свърши тая - "За Родину". Ще трябва да се плаща. А който не може да напълни хазната, да не се натиска да управлява. Как правителствата преди тези на ГЕРБ вдигаха заплатите на държавните служители с по 5 % януари и 5 % през юли? Откакто са на власт заплатите са намаляли с 40 %, без да се смята увеличението на стоките и услугите. Да си подават оставките тези некадърници.

120

Анонимен

преди 8 години

Супер. Полицаи блокират държавата, а Кифлата отива на анонсирана преди шест месеца екскурзия в Лондон! Море, политици непрокопсани български, плачете си за тояга! Голяма и по *** ви алчни кратуни!!!

119

NACO

преди 8 години

Ефектът за държавата ще бъде по-голям,ако се НАМАЛЯТ "депутатите" от 240 на 120!!! ВЯРВАЙТЕ ни!!!

118

Анонимен

преди 8 години

"...Ако не направим тези реформи, следващата година няма да има пари за заплати..."Аман бе, в цяла Европа реформи, реформи и все едни и същи залъгвания, че нямало пари... Ами съкратете си вашите привилегии, сътрудници и т.н.

117

Анонимен

преди 8 години

До гроб-фор-евърМного сте прав! В цивилизования свят полицаите са много добре заплатени и имат много други привилегии. Тези хора отиват на работа без да знаят дали ще се върнат в къщи след края на смяната. Силна добре платена полиция! Същото за лекарите и учителите! Съкратете огромната държавна администрация, дето само *** без да върши никаква работа и така закърпете бюджета! Не ви изнася обаче, защото болшинството чиновници са кърлежи - на някого близки хора уредени на държавна хранилка!

116

jendos

преди 8 години

До АнонименРаботодателя ?!? Последните избори доказаха отново, че са Самоосигуряващи се.....

115

Анонимен

преди 8 години

Бъчварова,не си прави майтап с МВР-то! Намалете чантаджиите,намалете бизсмислените многобройната и никому ненужна документация,която и без това никой не чете! Изглежда с Тиквун искате отново да се върнат на властРепата,Картофа,Компира и другите Бокови авери,когато силовото застраховане и охраняване,кражбите на коли и кражбите от жилища бяха един нескончаем процес!

114

Анонимен

преди 8 години

ама наистина полицаите били много бе......а като ги потъсиш за помощ ги няма или идват след часове .....

113

Улигофренъ

преди 8 години

Герп,Герп,Герп..

112

Георгиев

преди 8 години

От години правят оптимизация, съкращения и чиновниците не намаляват.Орязването на придобивките не е реформа. Истината е че в държавата няма пари. Трябва да се плащат лихвите на заемите, а Горанов не може да събере необходимите пари. Приходната му част куца. Имат мнозинство и няма да се пододе оставка. А Бъчварова не е в час.

111

Анонимен

преди 8 години

Като сте почнали реформи направете една в народното събрание и се самосъкратете сами, за да не се налага Работодателя ви да го прави!

110

Анонимен

преди 8 години

Недупостимо е да се разделя обществото за и против полицаите, а това е тенденция от години. И полицай не е само катаджията, който е най-видим, защото е в униформа. Толкова цивилни служители има, чийто живот е застрашен всеки ден, които са на 24-часово разположение на личния си телефон, служебен просто нямат. Истинската реформа е да се направят съкращения сред администрацията и тогава ще стане ясно, че всъщност сме на последно място по полицай на глава от населението!!!

109

Анонимен

преди 8 години

Ми те хората сами си тръгнаха *** госпожа кой плашиш

108

Анонимен

преди 8 години

Направете реформите! Ама наистина ги направете! Какво чакахте толкова години? Разкарайте всички клатибаджаци от системата, разни лелки, деловодителки и пр., водещи статистсики, прехвърлящи листета от една папка в друга. И като разкарате тях, ще има пари и за повече от 20 заплати. А полицаите си ги заслужават, ако доживеят де...

107

Анонимен

преди 8 години

ne otstapvaite momcheta stiga gavra

106

анонимен

преди 8 години

БЮДЖЕТА НА МВР Е 1 МИЛИАРД И 200 МИЛИОНА ЛЕВА! ПРИ БЕЗПРИСТРАСТНА ПРОВЕРКА ЩЕ СЕ ОКАЖЕ ЧЕ 40 % ОТ ТАЗИ СУМА Е ПРАХОСАНА! ОТКРАДНАТА И НЕПРАВИЛНО ПОХАРЧЕНА ! ПРЕСТЪПНОСТТА Е В РАЗЦВЕТ ! НЕ САМО СЪКРАЩЕНИЯ, СЛЕДВА ДА СЕ ТЪРСИ НАКАЗАТЕЛНА ОТГОВОРНОСТ ОТ ВИНОВНАТА КЛИКА В МВР! !!!!!!

105

999999

преди 8 години

До меБрато,ако някой има смелостта да направи закон ,че всеки да може да брани сам дома си както намери за добре без след това да му се търси каквато е да е отговорност битовата престъпност ще намелее със 99%!

104

Анонимен

преди 8 години

Бацееее.......довиждане или на италиано, чао до скив. Да се успокои държавицата дето разсипа.

103

Анонимен

преди 8 години

Държавата не дава на полицаите да работят. Мислите ли, че на полицаите не им се ще да попилеят някоя ромска махала или да санкционират някоя мутра с лъскав джип? Ама и ромите, и мутрите са покровителствани отвисоко, а полицаят ще го съдят за превишаване на правата, ако посегне на тия "свещени крави"... Затова полицаите ядат бой от ромите и се обръщат настрана, ако видят лъскав джип в нарушение. "Развържете ни ръцете" каза една полицайка преди време.

102

Hsusus

преди 8 години

I taka darjavata e falirala na teoriq ..a slee vreme i praktikata ..sled policaite sa doktorite , uchiteli, nauchni rabotnici da zapalnqt dupkite ta da ima za kradene oshte malko nie sme jalki horica hodq po protesti ama trqbvat oshte mladi hora ...a az da pitam zashto NIE NARODA NE SE ORGANIZIRAME NA PROTEST TA NASHITE 240 DETO GI HRANIM DA IM NAMALIM ZAPLATITE , OTPUSKI I T.N. Aide stiga sme spali basi sega e momenta s policaite