7

Тунджата

преди 8 години

Майко мила, вижте го, вижте го нашето подобие на Дървавен глава, прилича ми повече на Обратен, отколкото и на каквото и да е било ! Нямам търпение и се моля на Бог да срещна някой ден този човечец и да го набия както си трябва !

6

разбира се

преди 8 години

*** ги прегърни и ... PEACE ...

5

Анонимен

преди 8 години

Този пак изсипа коша с празните приказки

4

gerbist-evroatlantis

преди 8 години

Нека да пиослушаме уважаемия г-н Плевнелиев, нашия уважаван президент, и да се подобри чуваемостта. Нека служителите от сектор "Сигурност", т.е. полицаите, агентите от агентурния апарат, и т.н. да разберат, че трябва да се правят реформи в името на прехода по който вървим. Г-н Плевнелиев е прав да отваря вратата на диалогичността и консенсуса, и дано основата на бъдещото споразумение да е по-широка.

3

баце

преди 8 години

пастирка глей си работата,не се меси на краля слънце ,тея игри не са за теб,*** си играй със приятелчетата.

2

До 2

преди 8 години

Еееее ама той е властта Нали трябва за да му Гласуват Увеличението на Президентският му Хонорар да Ореже от Някъде Проблемът е че няма от Къде Няма вече почти Нищо Държавно Затова и почва да Вреди на Заплатите на Себеподобните си но Подчинени от Държавният БюджетНа това му казвам Аз КАПИТАЛИЗЪМ=КАНИБАЛИЗЪМ:)))

1

Анонимен

преди 8 години

ГЕРБ готвят и двойно поскъпване на тока и винетките и спасението за България е национална стачка с арести на Борисов и Плевнелиев съсипали страната след 2009 г.