98

Анонимен

преди 8 години

Аз съм доволен. Моля, да спрете да вярвате на хора и шефове те си без доказателства, и да издържат полиграф ако могат. Никаква власт, и тормоз срещу невинните граждани на страната не бива да се допуска. Конституцията е за всички за равни права, а полиграфа е едно от средствата да се провери за кой сте гласували. Не може честните хора на полиграф, а избраниците с имунитет от полиграф. България в ЕС ли е или при ТАТО

97

Анонимен

преди 8 години

Idi si Idi si rumano ne si sa tasi Rabota islagasch se sabravisch i Tapo otgovarasch na vaprosite v nc otivai si islagasch se

96

Ред арми

преди 8 години

И от работата на правителството никой не е доволен. ОСТАВКА

95

Суворов

преди 8 години

Наистина Румянке,и ти ще платиш не малък данък заради продажната си душица, коятозаради власт и лични облаги прие от бате Бойко, тази незавидна роляна силов министър !За това стана за смях пред твоите подчинени, като днес цял ден "напираше"да отлетиш към Англия за консултации със своите господари, вместо да систоиш в страната, за да си оправяте бакиите които забъркахте с бате Бойко и Цецко !

94

бай Петко

преди 8 години

"...Руме,Руме, руме руме изгорях за тебе..." Ами и ти май изгоря! Като и ти не харесваш отивай си и стой до тенджерите...

93

Ниска топка

преди 8 години

Ако женицата разбираше от работата на МВР, щях да я разбера.

92

Анонимен

преди 8 години

Оставка! Никой не е диволен от простотията ти!

91

Бранник

преди 8 години

България наистина е страна на абсурдите. Управлява ни милиционерска партия, а министъра на полицията е социоложка.

90

Анонимен

преди 8 години

НАМАЛЕТЕ СИ ВАШИТЕ ЗАПЛАТИ ДРАГИ АЛЧНИ ПОЛИТИЦИ ,ДАЙТЕ ПРИМЕР НА ЦЕЛИЯТ НАРОД И ТОГАВА МОЖЕ И ПОЛИЦАИТЕ ДА СКЛОНЯТ А НАРОДА ДА ВИ ПОВЯРВА ПОНЕ МАЛКО. КАК ВИНАГИ НАМИРАТЕ ПАРИ ЗА СЪДИИ ,ЗА БАНКЕРИ ,ЗА ВАС СИ ,ЗА ПОЛИЦАИ А ЗА ОСТАНАЛИТЕ ВСЕ НЯМА ПАРИ. НЯМА ПАРИ ЗА УЧИТЕЛИ, ЗА СОЦИАЛНИ РАБОТНИЦИ ЗА ВСЯКАКВИ ДРУГИ СЪЩО ДЪРЖАВНИ СЛУЖИТЕЛИ ДЕТО СА УЧИЛИ НЕ ПО-МАЛКО ОТ ПОЛИТИЦИ И ПОЛИЦАИ А ВЗЕМАТ ПО 3 ПЪТИ ПО-МАЛКО !

89

8

преди 8 години

АМАН!НУЖНА Е РЕФОРМА-ТОКУ ЩО МИНИСТЪРКАТА ОТКРИТОПЛАТА ВОДА!УРААААААААААА!С БКП НАПРЕД!

88

Съгласна съм

преди 8 години

До АнонименМоят случай е различен, но "полицаите" първо предупреждават по телефона нарушителите и после .... идват да "констатират", че няма нарушение и започват да питат "къде и какво съм видяла, защото нарушение ... нямало!!!" Има ли оправия ????

87

Анонимен

преди 8 години

Каквито полицаите, такъв министъра.

86

Анонимен

преди 8 години

Ще отговорите ли на майките защо край училищата необезпокоявани обикалят и продават стоката си /понякога смъртоносна/ десетки наркодилъри? Къде са МВР постовете? Колко са арестуваните на място и предадени веднага на правосъдието? Ако имаше строг контрол и непрекъснато присъствие около училищата на униформени и цивилни полицаи, така ли щеше да бъде? Защо не се забелязват по улиците патрулиращи двойки, просто така, за респект, както в другите държави? Там за секунди просват на земята престъпниците

85

Анонимен

преди 8 години

Нямат 20 стотинки за да си купят сами химикалки???

84

Читател

преди 8 години

И ние не сме доволни ! Полиция може да се види сутрин пред закусвалните, а ако ти трябва- чакай, ако си нямаш работа! С шкембетата си някои полицаи стряскат децата ! А после - биели ги...Ами ще ги бият, аз не съм чувал в друга държава някой да бие полицай.

83

Анонимен

преди 8 години

ЗАКРИВАААЙ !!!!

82

Анонимен

преди 8 години

НИКОЙ НЕ Е ДОВОЛЕН,А ЗАЩО ПОЛУЧАВАТ ЗАПЛАТИ ТОГАВА? НА МЕН КАТО НЕ СА ДОВОЛНИ ОТ РАБОТАТА МИ НЕ МИ ПЛАЩАТ!!!!ТЕ ЗАЩО ПОЛУЧАВАТ????И СЛЕД ТОВА ГРОЗНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ,КОЕТО ИЗВЪРШИХА ЩЕ ПРОДЪЛЖАТ ЛИ ДА ПОЛУЧАВАТ?НЯМА ЛИ ЗА ТЕЗИ НЕГОДЯИ СЪД И ЗАТВОР?ОПИТЪТ ЗА ВЪОРЪЖЕН ПРЕВРАТ НЕ СЕ ЛИ НАКАЗВА С ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР?????

81

Анонимен

преди 8 години

Никой не е доволен от работата на МВР, и аз не съм доволна, призна откровено ресорният министър Румяна Бъчварова. Вие не сте доволна, аз също, народът също и какво следва тогава - само намаляне на отпуската - смешно.Разформировайте това МВР и го създайте наново с опитни, чисти кадри, изчистете системата от смешковци, грубияни, каналджии , рекетьори, и нищоправещи или само са някакъв ненужен отчет, инече се сривате и сривате държавата.

80

До нов

преди 8 години

Махни интервалите от линка по-горе и прочети.Цитат:"В момента и редовият полицай, и редовата секретарка в МВР се ползват от едни и същи условия за ранно пенсиониране и брой заплати, които се изплащат при напускане на системата. "

79

алооо

преди 8 години

Ми кво бля до сега *** овц*о