53

Анонимен

преди 8 години

КриСТАЛИНКА на какво ли е седнала? (виж снимката към статията)

52

Анонимен

преди 8 години

До кк"... но ако утре Борисов се гътне....(дай Боже)Готови ли сме със закриването на държавата??????"----"...Аз паднах, друг ще ме смени.какво тук значи някаква си личност?..." - е казал поетът.Няма защо да се готвим, България е била и ще бъде. А банкянския ще бъде забравен бърз, бързо, когато изчезне ...

51

Анонимен

преди 8 години

Boje golamata komuniska stalenka ne moga sa ja mirischat ama ti sabravi li jivkov Balev lukanov nali besche s tah tehen 4ovek hem si grosna hem nahalna i Bokuva besche komuniska no e pove4e Stoka ot tebe koi e sad garba ti toscho jivkov li ili ohranata mu ne vida

50

KKK

преди 8 години

доста сексистко изказване .....

49

1

преди 8 години

Типично по български, да се борим сами със себе си! Мисля, че Бокова е по-подходяща и по-избираема, ама на кого му пука. Ще чакаме държавните глави да го измислят.

48

Българка

преди 8 години

Американска марионетка! Дано не е тя....

47

Анонимен

преди 8 години

Сталин, Сталин......Сталинка. Никакво съвпадение на имената.

46

кк

преди 8 години

"Ще се кандидатира ли тя зависи от Русия и Борисов"Прочетете и анализирайте това изречение внимателно. Ще разберете цялата философия за България - защо сме тук и защо нямаме намерение да мръднем към цивилизацията.Дали г-жата ще се кандидатира за поста ГенСек на ООН, зависи НЕ от България, А от Борисов.Учителите, лекарите, полицаите, военните, учените - всички чакат БЛАГОСЛОВИЯТА на Борисов...Пепел ми на устата, но ако утре Борисов се гътне....Готови ли сме със закриването на държавата??????

45

УУУУУ

преди 8 години

ДА БЕШЕ КАЗАЛА НАПРАВО АЗ ТРЯБВА ДА ОГЛАВЯ...... ТАЗИ ЖЕНА МИРА НЯМА ЗА ПОСТ

44

Румбо

преди 8 години

Наглата свин.кя пак се натрапва на всички!Каква работа всъщност е свършила????България поне не е видяла никаква полза!Само чиновнически интриги и самоцелна борба за по-висок пост!Колкото до комунистическия произход-то и двете с Бокова са такива,само че Сталинка го крие и нагло лъже,че не е!

43

Ангел

преди 8 години

След онова изказване как мигрантите ще ли да ни оправят демографията,олекна до немай къде.А защо племенника и е корумпирано ченге с присъда???На какво ги учат в семейството и?

42

МРАВКА

преди 8 години

С.А.Щ. ЩЕ ПОДКРЕПЯТ ПОСЛУШНАТА СТАЛИНКА,НЕ ЧЕ БОКОВА Е СТОКА!

41

socialen

преди 8 години

За 5 години еврокомисар по имиграцията и хуманитарната помощ не свърши абсолютно нищо и предизвика Преселението на Народите. Неолибералката да си ходи в САЩ.

40

socialen

преди 8 години

Изключително нелицеприятна.

39

Веселяка

преди 8 години

Е с това вече ще надмине Бай ***.

38

Анонимен

преди 8 години

А не трябва ли да я оглави най-кадърния и заслужелия? Писна ми от феминистки напъни! Гнус ме е от такива жени.

37

Анонимен

преди 8 години

"Политико": Ще се кандидатира ли тя зависи от Русия и Борисов"----ОТ БОРИСОВ НИЩО НЕ ЗАВИСИ, защото той е зависим. Стига с тия СМЕШНИ ЗАГЛАВИЯ.Къде го слагате банкянския наравно с Русия. Още малко и ще излезе, че и Обама и Путин зависят от пожарникаря. Ало, авторите, усещате ли се, добре ли сте?

36

Анонимен

преди 8 години

До Блокиран в Дневник"Защо геювете са онеправдани и никога не е имало гей председател на ООН."----Имало е вече: Даг Хамаршелд - швед, от април 1953 до септември 1961.Той е ВТОРИЯТ генерален секретар на ООН.Тетка КриСТАЛИНКА тогава още не е била кръстена на чичко Сталин.

35

Анонимен

преди 8 години

КриСТАЛИНа зависи от ПУТИН !

34

Анонимен

преди 8 години

Май'муна трябва да оглави ООН и повярвайте тя ще се справи по добре от всички до сега