21

Анонимен

преди 8 години

ЕВРОПА ТОЛКОВА МНОГО И ТОЛКОВА ДЪЛГО СЕ Е ХВАЛЕШЕ ЗА ХУБАВИЯ ЖИВОТ ПРИ ТЯХ ЧЕ 10 МИЛИОНА АРАБИ АФРИКАНЦИ РЕШИЛИ СА ДА ГО ВИДЯТ В ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ...И ОШЕ 45 МИЛИОНА УКРАИНЦИ СИ СТЯГАТ КУФАРИТЕ СИ ...

20

Историк

преди 8 години

Наблюдател ,Германия вече изгуби 3 световна война,но Меркел още не го знае.

19

Наблюдател

преди 8 години

Както я кара Меркел пак ще докара Германия до война! Не са и виновни Балканите за мигрантите,а и 1-та Световна не е започнала тук! Германия и Австроунгарсаката империя тогава използват атентат в Сараево като повод за да я започнат! Четат Историята както им отърва...

18

Анонимен

преди 8 години

АЗ НЕ РАЗБРАХ КАКВА Е ВРЪЗКАТА НА ПУТИН С ТАЗИ СТАТИЯ?????

17

ОФ

преди 8 години

"Ще зависи ли мирът в Европа от Ердоган и Путин?"===========Склонната към саморазрушение и политическа шизофрения Европа търси виновни на изток.Ако имаше поне малко здрав разум щеше да разбере, че главният виновник е на запад.Само Путин може да спаси Европа от размирици и хаос, но за да може той да го направи, Европа трябва да му подаде ръка, а не да се държи враждебно.Решението е твое, Европа! И от това твое решение ще зависи твоето бъдеще!

16

Анонимен

преди 8 години

Къде изчезнаха всички коментари---тези които "възхваляваха" Меркел и господарите и от САЩ...

15

Анонимен

преди 8 години

А-ха това ще са пазачите по пътя на коприната,бре сякаш не разбират да гледат буби за коприна,и им пратиха увити без коприна пък и несъвсем такива тъй сертифицирани както ги описват.

14

Анонимен

преди 8 години

Няма да е на Балканите, а в Немско. Прусаците отдавна се точат на баварците. Ще правят "Прусский мир" по меркелски.

13

***

преди 8 години

И преди хилядолетия е имало същата ситуация. Цивилизованата империя (ЕС/Рим) плаща данък на дивите племена от Изток (Чингис Хан/Путин, Ердоган)

12

Путин е сев кореец

преди 8 години

Ердоган се нарежда до диктаторите от типа на Садам и Кадафи .Въпрос на време е да го свалят с помощта на кюрдите и външни сили .

11

Анонимен

преди 8 години

Каква война бе изкукала бабке?! Като поставиш военни на границата с автомати и се стреля на месо ще видиш как никой няма и да припари! Никаква война няма да има - войната е в болният ти мозък! Приемай ги още, те германките с такива се обвързват. Повдига ми се когато видя такава двойка, а вече не са и рядкост. Нека да ви оправят "генофонда" тези деца произлезли от такива връзки какви ли ще са бабо Меркел?!

10

Анонимен

преди 8 години

Коя Еврепа бе, на * и педофилите които я управляват ли? Пет пари не даваме на Европа на Кончита Вурст, нищо не струва тая Европа, понеже не я припознаваме с нашия интерес - тя служи на юдомасонския интернационал зад океана и като такава ще загине, това е неминуемо!

9

РЕАЛНО

преди 8 години

""""Ще зависи ли мирът в Европа от Ердоган и Путин?"""....какво се опитват да ни кажат??!!!?!?!....Нали Меркел ги покани в Европа тези бежанци.Думите и бяха--"Европа ще ви приеме с отворени обятия"....кой е виновен..ааа...??? А кой предизвика тези "цветни революции" в арабският свят???Кой им донесе демокрацията-от която бягат сега???? Кой създаде главорезите от ИД...и сега потоци от милиони бежанци заливат Европа....ОТГОВОРЪТ Е--САЩ....и малките послушни човечета от Брюксел.!!!!!!!!!!!!!!!

8

Анонимен

преди 8 години

Тази бабица се чуди какво да измисли, за да продължи да пълни Европа със сганн!

7

Анонимен

преди 8 години

меркел е неадекватна. беше безумие да поканиш цялата *** от африка и азия без да се посъветваш с нито една европейска държава.германия русия и турция исторически винаги са били заплаха за европа

6

РЕАЛНО

преди 8 години

ВСИЧКО зависи от перковците зад океана...Даже фундаменталното ви право на живот,зависи от настроението им в Б.Дом...Така че,такива"статии"са само прах в очите ни...

5

Анонимен

преди 8 години

Германия обилно, обилно ще се о*

4

Анонимен

преди 8 години

ЕС си има пък една к***** Магарини. Прави семинарчета из целия свят и си мисли че е политик. Европа има само закони, нормативни уредби и наказателни процедури

3

Анонимен

преди 8 години

В Европа няма лидери, които да оправят положението с адекватна политика. Почвам да уча руски език

2

Анонимен

преди 8 години

Да ще зависи от Путин и Ердоган. И двамата имат общо помежду си- мислят за народа и страната си. Европа да взема пример и да не обслужва чужди интереси, че ще ни очаква много ''светло'' бъдеще на стария континент.