90

Ред арми

преди 8 години

Него да го привикат в СЛЕДСТВИЕТО. Борисов е един престъпник и нищо друго

89

Анонимен

преди 8 години

до банкянската тиква:стига с тези циркове,ако имаше армия трябваше като за норматив да смаже куките.Така е предвидено при извънредно положение в белите държави.Уф-ф забравих ,че ние и армия нямаме.

88

Ред арми

преди 8 години

На крива ракета и космоса и пречи. На тъпака Борисов- министрите, които той лично е назначил

87

до 125

преди 8 години

много лъжеш бре. Я се спри малко и си кажи плащат ли ти да плюеш или си от криминалния контингет и сега ти е паднало да си го върнеш. Я обясни как точно си откри компютъра по IP. Да беше написал че е по друг начин да ти хванем вяра, само че не си в час че IP не върви с компютъра а зависи от мрежата където е включен.

86

активист на БСП

преди 8 години

Привиква !!! Какво да ги привиква !!! Нали той им е поръчал тоя цирк ,за да отклони вниманието от ФАЛШИФИКАЦИИТЕ на изборите !!!

85

Ей Буда,

преди 8 години

виж си изчадието МВР и всичко, което натвори тая *** снощи! То бива наглост ама чак толкоз не бива. Никой от останалите граждани не длъжен да търпи това беззаконие, което милиционерите по закон трябва да спазват и бранят. Кво се случи снощи? - точно тая пасмина се изплю на закона и на задълженията на МВР. Ще остане ли всичко ненаказано? Нали са под пагон-айде на военен съд и затвор. Всички, които сътвориха тоя пуч на съд! Не трябва да им се размине!

84

Анонимен

преди 8 години

КАКВО ЩЕ ГИ ПРИВИКВА,ТОВА СИ Е ЧИСТ ОПИТ ЗА ВОПЕНЕН ПРЕВРАТ. НЯКОЙ ТРЯБВА ДА НАКАЖЕ ВИНОВНИЦИТЕ И ОРГАНИЗАТОРИТЕ.НЕ МОГАТ ПО ЗАКОН ДА ПРОТЕСТИРАТ,ОЩЕ ПОВЕЧЕ С ОРЪЖИЕ НА КРЪСТА. ТОВА СИ Е ОПИТ ЗА ВОЕНЕН ПРЕВРАТ,ОРГАНИЗИРАН НАЙ-ВЕРОЯТНО ОТ ЗАГУБИЛИТЕ ИЗБОРИТЕ

83

Анонимен

преди 8 години

И какво като протестират стадото е вече ялово не дава мляко и няма и за кучетата съответно на овчаря вече не му трябват кучета !

82

Анонимен

преди 8 години

Когато беше бай Тошо имах дървена врата с една секретна брава !ДНЕС имам желязна врата и пак ме е страх защото съседите ми са от тези където не трябва да споменавам !Къде е тази сигурност за която говорят и за която харчат милиарди!!?

81

Анонимен

преди 8 години

Минах на жълто било червено глоба !Спряха ми пред гаража обадих се в районното от там ми казаха да са разберем с добро с този които е спрял ! Обраха ми апартамента дойдоха и ми казаха ,че леко съм минал имало и по зле !Е кажете ми каква ми е ползата

80

rave

преди 8 години

До 99Bulgarina sam si suzdava problemi sam si gi re6ava i ..sam se nagrajdava

79

Анонимен

преди 8 години

Аз не искам данъците ми да отиват за 20 заплати и социални придобвки на хора, които когато се извърши престъпление срещу мен се държат арoгантно и не си мърдат пръста. А те са всички такива. Обраха ми апартамента, знаеше се кой е. Две седмици никой не ме повика да вземе обяснение, аз ги търсих кой е дознател. опeративен т.н. Намерих си компютъра в интернет по ИП. Oбяснях се доволно какво да направят как съм разбрал и къде да отидат да ми го приберат. Седмица им трябваше. ***.bg за тия

78

до 108

преди 8 години

Много хора са имали досег с "богоизбраните" полицаи. Какво уважение да имам към тях. Че 100 км по магистралата не се появи патрулка да спре автобус движещ се постоянно с 130км/ч ли? Че те унижават по гишетата ли? Че знаеш какво ще те питат, когато те спрат ли? 50 леа, ко праим.Защото си спрял на спирка да си купиш цигари в 23:00, сякаш те не правят същото с патрулката.За полиция + престъпници да не говорим. Уважение? Не.

77

М

преди 8 години

Възмутително! Причината за случващото се ще се бори срещу себе си. Толкова ли наивници и прости хора има в държавицата, които да вярват на един психопат?!

76

АНДЖЕЛА

преди 8 години

Сега е момента да излезат всички срещу правителството и депутатите.ЗАЩОТО НЯМА КОЙ ДА ГИ ПАЗИ! Ако глупавите българи си седят вкъщи то тази държава никога няма да се оправи. Очаквам поредния компромат да излезе от правителството тормоз на граждани от полицаи с няколкомесечна давност но пуснат сега от услужлив човек за да противопостави обществеността срещу полицаите и да отвлече вниманието о вече изхарчения бюджет на БГ за 2015 скоро ще има нов ЗАЕМ който всички ще плащаме

75

A.C.A.B.

преди 8 години

A.C.A.B.

74

МРАВКА

преди 8 години

МАХАИТЕ СЕ ВСИЧКИ ВИЕ ПРАВИТЕЛСТВО,ПОЛИЦАИ,СЪДИИ,ПРОКУРОРИ,Ч.С.И.... ВСИЧКИ ВИЕ СТЕ ПРАСТЪПНИЦИ И ТОВА СЕ ВИЖДА С ПРОСТО ОКО.НОВО ПРАВИТЕЛСТВО ОТ НАЦИОНАЛИСТИ,ГРАМОТНИ И ЧЕСТНИ БЪЛГАРИ И СТРОГ НАРОДЕН КОНТРОЛ НАД ДЕИНОСТА ИМ.

73

Анонимен

преди 8 години

Мачкай Бойче!

72

р

преди 8 години

Ррррррррррррррр

71

99

преди 8 години

ПОЗНАТ СЦЕНАРИИ БОЙКО СЪЗДАВА ПРОБЛЕМ . БОЙКО РЕШАВА СЪЩИЯ ПРОБЛЕМ КОЙТО САМ СЪЗДАДЕ БОЙКО СТАВА ГЕРОЙ ...СЛУГАШ ОТ ТЕЛЕВИЗИИ И ВЕСТНИЦИ АПЛОДИРАТ..