322

бх

преди 8 години

Защо аз да инвестирам в Софийските магистрали?

321

Джим

преди 8 години

Тея винетки са държавен рекет, нищо повече. Значи с наши пари се строят тея магистрали въпреки че му е казано на бойко че чакъл не се яде, но той пак си ги строи. И после ни рекетира за това че е прахосал нашите пари за магистрали? Нали с нашите пари са построени тия магистрали? откъде накъде ще плащаме такси за нещо което е наше? и то повишаващи се?

320

Анонимен

преди 8 години

Това се казва "опипване на почвата " , и ако хване дикиш , работата е в кърпа вързана.

319

Анонимен

преди 8 години

Ще направим стачка. Няколко хилядна,пред патламента, да се о*ерат!

318

1010

преди 8 години

Сега отивйте да гласувате за вашите увиличения но вие обичате да се трудите за вашите министри и де...тки.

317

Анонимен

преди 8 години

Мам....ка ви гнусна!При тези пътища,*** по...лицаи и ска...пана държавица?Е нема такава държава!

316

Пен4о

преди 8 години

Ей маменцето ви продажна американска...

315

Анонимен

преди 8 години

Избрахте си ги и сега няма да ревете ,тези заеми с които ни заробиха и продължават да ни заробват с нови ще ги плащаме не само ние ,но и правнуците ни ,ако изобщо нещо остане от глупавата ни държава и народ !!!

314

Катя

преди 8 години

Изгонихте толкова много хора от България. С новите и нови данъци ще изгоните и останалите млади хора на гърба,на които трупате милиони за собствена изгода. Мръсни пиявици !! Аз съм на 25 и вече съм отчаяна, а какво остава на 50? Ще доживея ли дотогава от нерви??? Много ми е тъжно, но с всеки изминал ден се убеждавам,че няма смисъл повече да оставам в собствената си държава. Ще последвам примера на хилядите си съграждани и ще замина,за да се СПАСЯ !!!

313

Анонимен

преди 8 години

Тъз мазната *** имали си на идея колко взимат хората в Европейските страни и коколко эавалийте в България че да приказва.Ама не сами сме си виновни.Като ги иэбираме и после им берем гайлето и си мълчим щото така е по лесно.*** ги направи трудни за рисуване да ги видим после какво още ще вдигат.К

312

Лърч

преди 8 години

Бойко от догодина- евентуално в затвора. С всички ЦЦ, 10, ДП,ЯЯ,СС, АД, ЛМ и те така...

311

Анонимен

преди 8 години

Някой случайно да знае колко е годишната винетка в Швейцария?.....Отговор: Колкото в момента е в България - около 40 франка.

310

Един Българин

преди 8 години

Спокойно, ще стане като с полицаите. Плашиш ги яко с двойно по-зли мерки, те подскачат и викаш "е, хайде щом е за вас, на половина". Така, че 97 лв ми изглежда реалната цена. Под психологическата граница :).

309

12

преди 8 години

др. павлова,кажи на слънцето,минималната заплата в България е 192евро,като направи минималната заплата 300евро ,може да вдигне цените на винетките.Така че този негов номер със сравняване на цените в ЕС е изтъркан.

308

1

преди 8 години

До Анонимен- 409,ти си като в оня лаф,бит и е ......б--- ан насита нямат,затова ще гласуваш за тях

307

Анонимен

преди 8 години

Даже 245 да е направят пак ще гласуваме за вас :)

306

Нарин

преди 8 години

Мощно ОСТАВКАда вземат пример от комшийте на север

305

Възмутен

преди 8 години

Не се спряхте, ей! само увеличения. данъци и пак са ви малко парите. За заплати да увеличите от 100 бунара вода ще извадите за да не го направите. но иначе се мерим с Европа. Махнете субсидиите на партиите. Оставете 100 депутата само. Махнете им привилегиите, охрана, служебни коли, бонуси. Преди време финансист номер едно обясняваше как може да се живее с 400 лв, така, че дайте по 400 лв на всички държавници, а той ще им каже как да се справят с тях. Исках да гледам детето си тук, но вече не!

304

брей

преди 8 години

да бе? вие сериозно ли? ахахах

303

Анонимен

преди 8 години

До @@@@@@@@@@@@@@Напротив друже. Елементарни сме. Вече 26 години ни плакнат с хладка вода и номерът минава. Минава защото си траем. А траем защото нямаме съзнанието да сме единни като народ, а със солови изяви не става.