4

Анонимен

преди 8 години

Предницата на панталона му се издува всеки път, когато дойде по-близо д вас.

3

Анонимен

преди 8 години

В стремежа си да ви спечели, той носи цветя и на майка ви, целува й ръка и я уверява, че е създала най-съвършеното момиче на света.У дома пък скача да се кара със своята майка, дори само ако му се стори, че тя си е позволила критична нотка (а не критична дума), говорейки за вас.Но не си въобразявайте, че това ще продължи вечно. Щам се ожените, майка му пак ще стане за него "маминка", а вашата майка - "тъщище".

2

Анонимен

преди 8 години

Това е някаква глупост, която е подхранвана от медиите - признаци дали е луд по вас, ама за вас ли е, знаци, че ви лъже...ала бала. Истината е уважение, да си казвате всичко и много здраво да си заставате зад гърба за всичко, защото и в добро и лошо сте едно цяло. "Лудостта" е в началото, после хард бачкане за една връзка, да я има и да се развива, това е, на всеки му харесва, но не на всеки стиска. А иначе любовта си идва, винаги си идва, само че иска осъзнаване и търпение.

1

Обобщавам

преди 8 години

Михаела, Михаела!Верни неща си написала, но си пропуснала нещо. Така се държи не само този, който е лудо влюбен, но и онзи, който добре си е направил сметката и твърдо е решил да направи от ухажваната жена своя брачна половинка. Имам предвид меркантилните мъже, които се женят по сметка.