44

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 61За съжаление си много прав. Зад всичките тези взривявания на самолети има една и съща ръка. И цялата война в Сирия се води заради тях, за да се разширят по проекта велик Израел. Това е етническо прочистване за освобождаване на територии. Понеже омръзнаха на цял свят да убиват палестинци и се правятна жертви, тръгнаха в друга посока. А малайзийските самолети "катастрофират" понеже Малайзия е първата държава признала Палестина. САЩ етнически прочисти индианците и има богат опит

43

Анонимен

преди 8 години

66.Одисей ,Русия има силно развита тежка и ндустрия , не само са добри по строителство на енергийни обекти !По време на кризата в САЩ им даваха пари , както и предложения за съвместни корпорации в стоманената индустрия ! В момента отчитат влиянието на Русия в Близкия Изток , защото имат там база от 50 години !Не могат да заобиколят Русия .

42

Анонимен

преди 8 години

До Одисей 66, 67,68, 69 and so long... Кой иска да се отговори ? Никой, не е ли така? Защо се спори с механизма? Това е напълно безсмислено. Напред, Одисейчо!

41

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 46. "голяма паника цари в Русия"Не притеснявайте за Русия, моля ви! Тя става по-силно от всякакви беди! Пожелавам същото и за майка- България !

40

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 48 "предстои позорното изтягляне на солдатите от Сирия".Вероятно, става дума за българските герои- борци срещу ислямистите, не ли така?

39

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 59 "и за сваления от руснаци самолет всичко стана ясно"... Всичко стана ясно? Кога? За кого ? И след който това "стана ясно"? Стига краварските приказки, ние вече много уморени от тях. Много уморени, наистина!

38

напълно логично

преди 8 години

мюсулманите в Египет са маса. Кой знае какви работят по обслужването на самолетите. Вече започва да изгледа напълно логично катастрофата да е резултат от диверсия. Вече и за Русия.

37

Анонимен

преди 8 години

Разбира се, че е терористичен акт, почеркът е типично юдейски - само те заради властта си са готови да жертват толкова много невинни цивилни животи. Те са като питекантропите на човечеството - на евреи и англосакси моралът винаги им е куцал, така и не могат да се очовечат, понеже са роби на мамона. Само че тоя път плитките им номерца няма да минат - води се Трета световна война и ще ги видите сега колко струват реално на бойното поле. Бройте им дните до края!

36

До 59

преди 8 години

Абе, колко пъти вече ще повтаряте една и съща тъпотия....Или като гьобелс, една лъжа, повторена повече от 100 пъти се превръща в истина....Няма да дочакате, ИСТИНАТА ВИНАГИ ИЗЛИЗА НАЯВЕ И вашите краварчета ЩЕ СИ ПОЛУЧАТ ЗАСЛУЖЕНОТО!!!! ЧУВАШ ЛИ - краварията ЩЕ СИ ПОЛУЧИ ЗАСЛУУУУУУ-ЖЕ-НО-ТОООООО!!!!!!!

35

Анонимен

преди 8 години

До До 41И за сваления от руснаците самолет в Украйна всичко е ясно!!!!

34

Обама ?

преди 8 години

Днес Обама направи изказване , по повод дебатите на републиканските кандидати . И каза , обвиняват ме , че съм " слаб президент ". Е добре , отивате да преговаряте с Путин и какво , само като му завъртиш пръст ( едва ли не да те слуша ) и той какво ? Или Китайците ? Вие пред въпросите на CNN , се запъвате .. ще преговаряли с Путин по - добре !

33

Анонимен

преди 8 години

Я колко са бързи краварите!А за сваления от урките боинг що още не си дават сателитните снимки?

32

До 52

преди 8 години

Хи-хи-хи....ще доживееш разрушението на Русия на куково лято!!! То далече по-кадърни индивиди от тебе се опитват (най-малко от 300-400 години, за преди това не говоря, защото такива недоразумения като краварията е на по-малко години от Болшой театър), например Карл 12, Наполеончо, Хитлерчето...и какво се случи....Я си гледай моля ти се скъсаните цървулки и не се бъркай в Божиите работи... Русия е била и ще бъде най-великата държава.

31

Анонимен

преди 8 години

Днес Американския конгрес заседава , за сигурноста на полетите. Дали всички проверки и оборудването с което се констатират опасни материали , се използват от всички летища ! И до колко проверяващите се справят ?Ако си на Лондонското летище ще ти изследват и много малко шишенце с течност . Веднага установяват химическия състав ! Там са перфектни !Не е толкова приятно , но са точни ! Също ти правят снимка на очите !

30

Анонимен

преди 8 години

36.Странджа теб те знаем !Бомбата е сложена на летището в Кайро !тази сутрин се изказаха от Пентагона , за бомба в самолета . Демонстрираха , ако проверяващите на летището не са опитни да не могат да хванат пренасянето . Или самолета е на летището в Кайро и те отговарят за сигурността му ? Това не се харесва на тамошното правителство , защото имат доста руски летовници ! Друга повреда ако е имало летците са щели да се обадят ,че ще намаляват височината и ще държат връзка !

29

Анонимен

преди 8 години

Много се лъжеш, никаква паника няма, има такава злоба, че само ако се докаже за някаква бомба, не искам да ти обяснявам какви трески ще летят по Сирия и в околностите. А колкото до краварчетата, моля ви да не се излагате повече, това тъпо, малоумно, престъпно образование, открито по НЕДОРАЗУМЕНИЕ, такова недоразумение си е и сега, носещо на хората по света само болка, смърт, пепел и мизерия. Дай Боже да доживеем неговото разрушение.....Ще се радвам най-сетне света да се освободи от тия престъпн

28

хахаха

преди 8 години

"Ако кажат и кой го е направил....ще хвърлят всички в музиката..."Те и американците казаха кой направи това с боинга в Украйна... и хвърлиха путинофилите в музиката...

27

Анонимен

преди 8 години

Предстои позорно изтегляне на солдатите от Сирия

26

малечко-палечко

преди 8 години

Още един самолет с невинни на сметката на Путин!

25

Анонимен

преди 8 години

Великият Путин и той се обърка даже. Голяма паника цари в Русия