16

Анонимен

преди 8 години

Тоз пък кой беше .....

15

стефчо

преди 8 години

Жанче ,и мъжете нямат нужда от теб. Страх ги е..

14

Жуниньо

преди 8 години

Фамилията й е Бергендорф, ама то за този сайт си е нормално!

13

Анонимен

преди 8 години

Тая спокойно може да играе ролята на Баба Яга без да се маскира :)

12

Анонимен

преди 8 години

Някои неща се оценяват чак като ги загубиш. А това че заживели в Дания заедно с родителите му... много ме съмнява! Снаха ми е датчанка, на 20 години се изнесла от къщи и започнала почасова работа и университет едновременно, като при това даже била"закъсняла" по техните виждания. Щом си завършил средно образование се считало за редно да се омиташ от къщата на родителите и да се издържаш сам. За семейство, живеещо при родители не беше чувала, като дойде тук.

11

Анонимен

преди 8 години

Снимката прилича малко на началото на представлението "Снежанка и двете джуджета" в някои амстердамски с*кс-бар за възрастни.Та коя е Жана Бергендорф?????

10

Анонимен

преди 8 години

Израства едно поколение, които са без братчета или сестричета. С разведени родители, облети отвсякъде с поpно, наркотици, алкохол, апатия и развала. А от телевизора алчни чички и лелки пак лаят, че всичко е ОК.

9

бай янко

преди 8 години

Много секс има в това девойче, жалко че не я вълнува вече...

8

честит

преди 8 години

То нас трябва да ни е страх от тебе. Като се нашмъркаш до козирката почваш се биеш, трошиш носове, колене.... То верно и други наркоманки има в тая държава, ама такова нещо като тебе не съм виждал.

7

Име

преди 8 години

Детето и имало пълноценни родители-тази не е нормална...Бащата на една страня,тя на друга а детето при баби ама иначе щяла да "изяде" човек ако му сторил нещо...Да изяде простата си глава! Като ги гледам на снимката и тя и двамата до нея не будят в мен уважение а погнуса-нашарени ***

6

ghs

преди 8 години

Затова я видях миналата седмица в Емоушън в Младост 1 :)

5

Радой

преди 8 години

Тая поне не трябва да се маскира за Халоуийн :-)

4

Професор Вучков

преди 8 години

Взех наркотици кога искате да ви ги донеса?

3

G

преди 8 години

Нали никой не си оставя "тревната маса" у Жана.А и който има още ключ за тах да и го върне.Агенцията за закрила на детето да провери в каква среда живее милото.

2

Трол

преди 8 години

Еееее пак ли пишете за тази, която сгази детенце :D

1

zeus

преди 8 години

Само не мога да разбера защо всички медии ни занимават с тази наркоманка. За всяка нормална жена на първо място ще е детето и, а тази че чуди с кого да си го сложи и с каква дрога да се надруса.