73

куку58

преди 8 години

Ако се бе случил инцидента в малка болница, какъв ще да бъде коментара от страна на големите болници. Цял басейн плюнки щяха да се изсипят.

72

Анонимен

преди 8 години

Не търсете виновни сред лекарите -виновна е системата защото тя е против лекарите които не могат да работят ефикасно като такива и срещу пациентите които също са ощетени.Докато в системата дори и най -малката манипулация не е заплатена от здравна каса ще е така Когато всичко се заплати от ЗК а тя после да си търси парите от пациентите ще бъде по-добре ,защото лекарите ще са направили всички изсл .да установят причината,а няма да действат като д-р Куинслучаят е от София а за селата какво става.

71

патил

преди 8 години

У нас няма лекари има "бяла мафия"ЕООД За тях сме пътека която трябва да ги заведе до едни пари в техните очи сме банкомати за източване.

70

типа тиква

преди 8 години

До Анонименвсеки добър доктор би следвало да може с прости думи да обяснява сложни неща на обикновения човек.Иначе за мен това не е спец5иалист.Важи за всички професионални сфери ,не само за лекарите. Това е част от работата на докторите.

69

Бочко

преди 8 години

У нас останаха некадърниците да асистират на Петър- Менгеле Москов който е подчинен на сатрапът Бойко ***

68

потърпевщ

преди 8 години

лекарите в България е трудно да бъдат наричани по подобен начин. само тези които са нямали досег с тях могат да твърдят обратното. и да ги има и да ги няма все е едно. некадърници които само мислят за пари. ***

67

Анонимен

преди 8 години

До SoxtellaБрей, умник, че да беше станал един лекар, ето как без да си лекар се сещаш някакви неща.

66

ани

преди 8 години

Пирогов не е това което е бил.Там цари пълно безхаберие.За съжаление потърсих спешна помощ там заради мъжът ми но за голямо съжаление там го убиха Съпругът ми издъхна буквално за 30 минути в шокова зала дето нямаше никакъв персонал посред нощите а беше само лекарката от Бърза помощ.

65

Soxtella

преди 8 години

Не съм лекар,но за мен е нещо свързано с коагулопатия на кръвта дисекацията.Иначе първо се сетих за бъбреци и аз.Но определено задушаването в такава комбинация замисля много?!

64

сург

преди 8 години

за по сигуно ето данни за умрелите на 20 - 50 години за 2013, НСИ, - 5483 човека, ако мислите, че зад всяка смърт стои по една грешка, ами забранете с закон лекарите.....толкоз. Иначе каажете извинявайте

63

сург

преди 8 години

идете на гробищата, вижте колко умрели има в последните три месеца на възраст под 50 та до 10 години, ако наистина смятате , че зад всяка смърт стои една докторска грешка, просто забранете докторите с закон....просто е .......а дали е мъдро...

62

ан

преди 8 години

преди 2 седмици бях в гастрото исул и видях че лекарите са много внимателни и организирани под ръкаоводството на проф ВЛАДИМИРОВ И СИ гледаха много добре работата,та се чудя как е станало ,че не са и обърнали внимание на женатаединствено ,че някои от изследванията,които са болезнени се правят беиз упойка или трябва да си платиш упойката ,а преди години не беше такаизлиза,че всяка реформа на министрите е по лоша от предишнатаа сега с последната на москов ще липсват и хубави нови лекарст

61

сург

преди 8 години

отново хора които :1. са си надвили на харча и седнали в кирливо БМВ или Ауди решават че знаят всичко и са безсмъртни, когато се сблъскат с реалността, говорят глупости водени от себевлюбеността си2. хора лузери , които не са създали нищо в този живот и не знаят как да го живеят се втурват да лаят за неща от които си нямат хабер и все другите им са виновни: убийте ги, вземете им......все на другите, в случая на докторите...а невиждат, че така убиват самите себе си...от едната простотияи неуко

60

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 77О-о, тези са действали бързо!

59

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 74Е, голяма истина казваш. Ми то и на теб ще дойде ред, и дано, въпреки връзките и "парите си" да попаднеш на такива "лекари", които знаят какво е дисекация на аортата,какво е ДИК синдром, какво е прееклампсия и еклампсия, какво е масивна БТЕ, но не знаят, какво е да умориш 25-годишна майка на малко детенце. И не знаят какво е мъка, и какво - лекарско безхаберие. При такива лекари да попаднеш, дори и да нямаш дисекация, те ще ти я предизвикат.

58

Анонимен

преди 8 години

голяма част от докторите са трагедияпреди време баща ми заболя от бъбречен пиелонефрит/бъбречна недостатъчност/ и на докторите им трябваше няколко седмици докато поставят точна диагноза като при това имаше десетки симптоми за заболяването

57

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 74Вие не знаете, какво е това, което сте изброили, а още по-малко пък знаете и искате да го лекувате, ПО-ЛЕСНО ВИ Е ДА ОСТАВИТЕ ЧОВЕКА ДА УМРЕ, та обикновения простосмъртен ще питате! ЗАЩОТО СТЕ БЕЗНАКАЗАНИ! Нечуваната наглост на вашата гилдия настройва, и то основателно, хората срещу вас. И рано или късно ще си платите, нищо че пациентите ви са под земята. Само ПОЗОРИТЕ ДОБРИТЕ И ОТГОВОРНИ ЛЕКАРИ. Такива като теб развращават медиците и ги правят безотговорни.

56

Анонимен

преди 8 години

До До 64Дофтуре, бабичките лекуват по-добре от половината от вас, дето и хипократова клетва сте давали. Ако те питам да я кажеш, ти и първото изречение няма да знаеш, забравил си я, тичайки между 5-те си лаборатории и десетте частни клиники и центрове, в които имитираш, че лекуваш, а само дереш хората за "квалифицирана помощ". И източвате нашите пари от здравната каса, щото и министърът ви като вас, крие кой краде парите - Е, В НИКОЙ СЛУЧАЙ ТОВА НЕ СА БОЛНИТЕ!

55

Анонимен

преди 8 години

Опитали са се някои разбиращи да обяснят на почти всички неразбиращи и резултатът е както винаги- ''Лекарите са виновени!Да ги убием с камъни''На който не е учил медицина няма как да му обясниш сложни работи с прости думи.Журналята преди да пишете кой лекар кого е уморил вземете питайте- какво е дисекация на аортата,какво е ДИК синдром,какво е прееклампсия и еклампсия, какво е масивна БТЕ и т.н..това,че някъде някого са го спасили по чудо е друг въпрос!На всеки му се живее,но идва реда на всеки!

54

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 69това в 73 се отнася за теб, да ти събираме ли фасове за да си "дръпнеш", че такива като теб нямат пари и за трамвай, и се гушат между седалките като последни чер.веи.