37

Анонимен

преди 8 години

Ако се разбере,че виновника е ИД ,то тогава вероятно ислямът съвсем скоро ще го има само в учебниците по история...

36

Sasho

преди 8 години

Реклама на "Аерофлот"--граждани, купувайте си билети за нашите самолети. Oстанаха сьвсем малко!

35

Алекс

преди 8 години

До Анонимен 39Летенето не е станало по-опасно, по-сигурно е станало. гледах статистиките за самолетните катастрофи по години и пикът е бил някаде 60-те с над 100, за миналата година е имало 20 катастрофи (за съжалене не казват типа на самолета). Броя на жертвите обаче е приблизително същия дори при намаляващата тенденция за катастрофа (може би заради увеличения пътнически капацитет). И това са само брой катастрофи, не е взето под внимание близо х500 пъти увеличаване на полетите годишно.

34

Анонимен

преди 8 години

До Анонименспътник беше заснел и свалянето на малайзийския самолет от руска ракетна установка която след това е изтеглена на руска територия. за същата установка е доказано че е обслужвана от редовна руска войскова част.Лъжеш! Ако беше вярно,нямаше да има нужда от разследване, а този клип щеше да се върти непрекъснато от западните и нашите медии в продължение на една година .

33

Анонимен

преди 8 години

mama................ amerikanofilska da.........

32

Анонимен

преди 8 години

Прочетете за полет 123 до Осака и ще ви стане ясно какво е станало.

31

Анонимен

преди 8 години

дребния много я закъса

30

Анонимен

преди 8 години

спътник беше заснел и свалянето на малайзийския самолет от руска ракетна установка която след това е изтеглена на руска територия. за същата установка е доказано че е обслужвана от редовна руска войскова част.килията на милошевич е вакантна и очаква новия си обитател

29

Анонимен

преди 8 години

41, имам съмнение, че екипажът е бил в безсъзнание и в невъзможност да реагира.

28

lol до 41

преди 8 години

Какъв паник бутон, бе, това да не ти е банка :D техническа повреда или авария се докладват по радиото, ако изобщо комуникациите са работили. Макар че, ако е имало взрив, то може и половината системи на борда да са отказали.

27

Анонимен

преди 8 години

Летенето със самолет почна да става като игра на руска рулетка. Не се знае дали ще кацнеш вече. Нищо, че технологиите уж са много напреднали. Продължават да падат самолети и то никак не малко. Има цяла поредица по National Geographic, доста епизоди са. Умишлено или неумишлено хората си заминават без да имат вина. Качваш се на борда и не знаеш дали ще слезеш жив. 21 век. Мерси!

26

Анонимен

преди 8 години

Taкаа... Значи тук 3 дена след катастрофата, извадиха данни от спътниците, които показват че не е имало ракета. Следва въпроса - след като обвиняват руснаците, че са свалили малайзиския боинг над Украйна, защо година и половина не могат да извадят данни от спътниците че е имало изстреляна ракета ? Просто така, тема за размисъл....

25

Анонимен

преди 8 години

Пилотът е бил руският Лубиц. Ударил е няколко водки и е решил да подремне.

24

към 24

преди 8 години

Гриша, ти точно не си бил на Земята. В събота по обяд всички руски агенции съобщиха, че Путин е изказал съболезнования на роднините и близките на загиналите. Направи го веднага след като разбра, че оцелели няма. Това, че медиите, на които ти вярваш и от които се информираш, не са сметнали за необходимо да разпространят тази новина (говорим за събота, 31.10.15), не е проблем на Путин, а елемент от информационната война.

23

Анонимен

преди 8 години

Скоро демонстрираха как могат дистанционно да поемат контрола върху движещ се автомобил чрез хакерска атака. Самолетите също имат електроника и отдавна се спекулира, че може да се поеме контрол върху управлението на същия принцип. Някои дори отиват по-далеч и казват че не е невъзможно това да стане дистанционно от земята, използвайки информационните канали за комуникация на самолета. Ако това е вярно хакери могат да свалят произволно избран самолет, така както свалиха сайта на президента.

22

Анонимен

преди 8 години

мисля, че колегата от 30 е прав, да изчакаме разследването и ще разберем

21

Анонимен

преди 8 години

бъркаш Египет с Либия ми се струва

20

Вервайте Ми

преди 8 години

Кой ли пък вярва на ЛЪЖИТЕ и МАНИПУЛАЦИИТЕ на САЩСАЩ и ИСТИНА?????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ЕЖЕДНЕВНО им ГЛЕДАМЕ "ДЕМОКРАЦИЯТА"БЪЛГАРИЯ я ВИЖДА и ОЩЕ ПОВЕЧЕ УСЕЩА.

19

Анонимен

преди 8 години

АБЕ ОЩЕ ВТОРИЯ ДЕН СЕ РАЗБРА, ЧЕ СА БУТНАЛИ БОМБА В БАГАЖНОТО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!САМОЛЕТИТЕ ГИ СВАЛЯ С РАКЕТИ ПУТИН СПРАВКА УКРАЙНА !!!!!!!!!!!!!!!!! ТЕЗИ ГИ СВАЛЯТ С БОМБИ В БАГАЖНОТО СПРАВКА ЕГИПЕТ!!!!!!!

18

Анонимен

преди 8 години

правили са ремонт на опашката, има случаи в които ремонта е некачествен и с времето корозира метала, което води до откъсване на опашката в даден момент. самолетът е паднал по гръб, което говори за проблем със стабилизаторите, които при този модел са на опашката. ако са загубили опашката в полет са били обречени така или иначе. след това се е получило претоварване и са се разцепили във въздуха. най-вероятно не става дума за конспирация, а за дефект. нищо че идил веднага поеха вина. те са диваци