11

Паганини

преди 8 години

Пичове,ако учиш за електротехник,трябва да те проверят дали можеш да завъртиш една крушка... Щом учат музика в музикално училище,какво по-нормално от това да държат изпит по основният предмет!!!

10

Десислава

преди 8 години

Побъркахани децата тия гадове! Трепането им им е малко!!!!!

9

Милка Митева

преди 8 години

Какви ли парички ще лапне мИлка мИтева за тези матури ,освен комисионните за рояли по 35.000$ и инструменти по няколко хиляди .

8

Анонимен

преди 8 години

Да се въведе и практически испит по сексуална култура, 😜

7

атанас

преди 8 години

Коментиращите, вземете да четете и самата статия, не само заглавието! Става въпрос за специализираните училища. Нормално е, ако учиш в музикално училище, да имаш възможност да държиш матура по музика, нали?

6

Гневна жертва на МОН

преди 8 години

За пореден път се убеждавам, че по-жалка от нашата образователна система няма в цялото северно полукълбо. Скоро това ще е слаба образователна система дори за страни от третия свят. Аз ПРОСТО НЕ РАЗБИРАМ, ЗАЩО СЛАГАТ КРАВАРЯ ДА ПАЗИ КУРНИКА!? Тези невежества нямат ни най-малка идея какво РЕАЛНО се случва по нашите училища!

5

Анонимен

преди 8 години

А матури по неходене на училище може ли?Или матури по некъдърност,неграмотност,нищонезнание........и др.подобни?!

4

Момо

преди 8 години

"в специализираните училища"...Добре, че видях това, че таман бях тръгнал да роптая. Ами, при това положение може би наистина трябва да има такива матури.

3

ум патки пасе

преди 8 години

ДеЦка планета ...

2

Анонимен

преди 8 години

DA NIE V PARZAL MAHALESI IMAME NUGDA OT KULTURA,NO KOI SHTE NI OBUCAVA STADO NEKADARNICI--TAKA NARECENITE USITEL-RAZBOINIZI.

1

Анонимен

преди 8 години

Остана матура по "час на класния" и оценката да пуска директно в университет.И след него - сервитьорка в Хепи или таксиджия.