9

Анонимен

преди 8 години

Турция с подкрепата си за ИД ще получи каквото заслужава. Неоосманизмът е обречен поради всичкото зло, което е причинила тази дивашка държава Османската империя. Единствения им шанс за влизане в бъдещето е озаптяване на неоосманските мераци и завръщане към заветите на Ататюрк.

8

каймакАМ

преди 8 години

Разума натделя. Ако имаше коалиционно правителство , хаоса щеше да е неописуем. И Балканите щяха да го отнесат.

7

Анонимен

преди 8 години

четете повече ататюрк и орхан памук защото ердоган ще ви докара до бедствия. нека турция да е демократична и развита европейска държава а не да прилича на близкоизточна държава с османски фантазии

6

az

преди 8 години

еми той е нашия турски Путин , човек с твърда ръка вдигна економиката доход на човек от населението над 10000$, при него започна производствоto на боен хеликоптер , 65тонен танк , крилата ракета , балистична ракета и след 2-3 години лека кола турска марка ( за туй взеха правата на Сааб 9.3) и осте много други неста да не стане че се хваля много

5

..

преди 8 години

я, май няма *** във форума... В Турция ще променят конституцията в полза на един самозабравил се индивид, а "будната гражданска съвест" в съседен *** си трае като пр.дня в ***. Но, все пак надеждата не е изгубена. Поздрав към малкото останали мислещи. Можеше и да е по-зле :)

4

..

преди 8 години

Дам, задава се новият Хитлер, този път откъм Босфора. Такива хора, докопали се власт предизвикват трагедии в планетарен мащаб. Дано този се окаже лошо копие на оригинала и да се срине бързо и щетите да са обозрими. Горките турци. Простите хора са щастливи, но само в началото.

3

Анонимен

преди 8 години

Ужас! Новата ислямска диктатура ще е точно до България.

2

Asiti

преди 8 години

islamofashizm.Da chestito na turtsi.Naselenie koito %50 sa negromontni.

1

Анонимен

преди 8 години

Ха ха ша видим след три месеца те къде ще са ние къде еврата накъде ще потекат