25

чочо

преди 8 години

аз бях с 8.1 (пиратски - от замунда си го дръпнах)..ъпдейтнах до 10 без никакви проблеми..доволен съм - стартира се за около 7-8 секунди..всичко тръгва без никакви ядове..нямам забележки..за работа и други по-важни неща използвам другия си лаптоп,който е с линукс..за забавления,пиратство,игри и простотии използвам уиндоуса - и да се прецака нещо - преинсталирам и наново..пък който иска да ме шпионира какви игри играя или какви пиратски филми свалям - дремем ми..

24

Стар Котарак

преди 8 години

Безплатно е само сиренцето в капана ........

23

Анонимен

преди 8 години

Имам си седмичка.Лично съм е пипнал и поизключил това-онова и задължително без ъпдейти, фърчи.Пробвах и десетката - при инсталацията искаше моминското име на позната на прабаба ми плюс още сума ти подробни данни относно моето съществуване и точно малко преди краят и направих груб shutdown директно от щепсела като почувствах несравнимо облекчение.Толко за десетката, ще чакам 11 да видя каква гавра още ще измислят тия, но предполагам за активация - кръвна проба,отпечатък и лична карта !!!

22

Анонимен

преди 8 години

Linux форевър!Над 200 са дистрибуциите, за всяка претенция има ...

21

безплатно

преди 8 години

If you're not paying for the product, you are the product.

20

Анонимен

преди 8 години

За да получите трябва да дадетеТрябва да се Регистрирате След което Я го получите Я не КАТО ИСКАТ ДА ЛЕГАЛИЗИРАТ НЕЛЕГАЛНИТЕ КОПИЯ. WindowsДА ПУСНАТ ЕДНО КОПИЕ С УНИВЕРСАЛЕН КЛЮЧ ИЛИ ВЕЧЕ АКТИВИРАН БЕЗПЛАТЕН ЛИЦЕНЗВСИЧКО ОСТАНАЛО Е ДРЪН ДРЪН БЛЯ БЛЯ

19

atm error

преди 8 години

::=:: Като гледам как Хахуу и Зелка/Замунда .org цъфтят и вържат мноо здраве на х*й текно сектора , та дори и Ю тойлет е една лоу девинишън шитня .....this content is currently not available in your country.......... С оная куха блондинка ::=::

18

Анонимен

преди 8 години

Това е капан :)

17

Дреме ми

преди 8 години

До 25Ха ха ха..Забавляваш ме...Продължавай!

16

Анонимен

преди 8 години

Също толкова скапан е като 8.Толкова ли не можаха да подобрят 7 а не да го развалят правейки жалък опит да имитират епъл?Пхах - тъкмо бяха изкарали хубав уиндоус и го развалиха.

15

ss

преди 8 години

не знам как четете между редовете, 10ката няма да е безплатна, безплатно ще се мигрирате, а после бецален

14

Анонимен

преди 8 години

Преминаването ще е безплатно но всичко друго платено.

13

до 7

преди 8 години

Аре бе, тий си мислиш

12

някой си...

преди 8 години

До ВенелинТова го слушам от преди 20, 25 г.

11

Дреме ми

преди 8 години

До 19Ха ха ха... Ок,овца съм ако това те прави щастлив но едва ли...Аз живея позитивно а ти?!

10

Естествено!

преди 8 години

От безплатен ( нелегален ) към платен ( годишен абонамент ) 10.Ама хич не ми минава през акъла да си апгрейдвам 7-цата на 10-ка.

9

Дреме ми

преди 8 години

След като не сме го измислили ние а го ползваме наготово ще спазваме правилата.Аз ползвам десятката от половин година и съм дори много доволен от поведението му.Ясно е,че прилагат трикове защото уиндоуса постоянно нещо ъпдейтва без да пита,но като цяло работи безупречно.За подслушването и следенето изобщо не ми дреме-нито съм престъпник,нито гузен за да се крия а разговорите и преписките ми с приятелите са позитивни и човешки така,че който иска да ги чете и слуша ако му е интересно.

8

Анонимен

преди 8 години

м$ само взиманищо не дава

7

Анонимен

преди 8 години

Windows 10 изпраща прекалено много персонална информация до Microsoft. Ако си в USA (за другите страни засега - не), изпраща и в реално време аудиото от микрофона към сървър на Microsoft. Обяснението е за да работят гласовите коменди. Напоследъд ВСИЧКИ производители на хардуер - компютри и таблети слагат вградени микрофони, които не могат механично да се изключат без да се наруши гаранцията на устройството. Познайте дали е случайно.

6

pff

преди 8 години

Буахахахаха на тея никога няма да им дам пари.... Даже и те да ми дават пари няма да си инсталирам тяхната боза..........