6

Анонимен

преди 8 години

Откакто спряха Юбер, почти не ползвам таксита-само ако няма друг начин. Не мога да понасям гнусните крадливи бакшиши, само гледат как да напомпат сметката и да те прекарат. С Юбер няма плащане в кеш, няма бакшиши и "нямам дребни да ви върна". Няма и помпички за сметката.

5

Анонимен

преди 8 години

Бесни бакшиши искат да извиват ръцете на държавата и да бъркат в джоба на хората.Аз ако съм съгласен някой да ме вози с личната си кола си е мой проблем.

4

Анонимен

преди 8 години

Какво значи тук "технологична компания?? Не може под предлог, че правиш технологични иновации, да влизаш в разни държави, и да извършваш коренно различна дейност, да подбиваш пазара и да не плащаш данъци, лицензи и т.н. Иначе българинът реве щото иска да се вози на чисто и удобно, и за без пари. Еми като искате лукс и разкош - идете тогава в Холандия например да се возите на чисто нови Мерцедеси и костюмари за 5 евро на км., па да видим тогава дали пак няма да сте недоволни!

3

бг

преди 8 години

За Сидни незнам, а сигурно и вие не сте много сигурен какво сте чули ама тука един таксиджия на няколко ментички се вряза в спирка и умря дете. Застрахователите незнам да са плащали, а и то не се върна от гроба.

2

Анонимен

преди 8 години

В Германия (а предполагам и други държави) съществува и BlaBla Car, което не е многопо-различно от Uber, но за дълги разстяния. Интересно, за тях нищо не се чува.Извод: проблема е, че на са кихнали където трябва, а БлаБла Кар са прекалено малки (все още), да се занимават с тях. Иначе и те нямат застраховки, разрешителни и прочие хартии.

1

Мразя таксита

преди 8 години

Аз пък оня ден се возих с известна столична такси компания. Прозореца ми не се отваряше, а шофьорът пушеше. Не ме пита дали е ОК да запали. Важното за мен обаче, беше че шофьорът има разрешителни. Трябваше и да изслушам "кратка история на Околовръстното", преразказана от среднодоволен от живота чичак в критическата. Нямаше и да ми върне 50 стотинки. Иначе беше ОК.