14

ставри

преди 8 години

Какво искате,това са играчи от националният ни отбор.(ама не знам по какво)

13

sadara

преди 8 години

drugiya do nego sigurno e MIKI storaro !!!! xa xa xaaaaaaaaaaaaaaaaaaa glupaciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii . A v loko pd polovinata futbolisti sa nad 35 i oshte igrayat f.u.t.b.o.l a zdravko lazarov e na 41 i ne mojete na malkiya da mu stapita!!!!!!!

12

Анонимен

преди 8 години

божинката вади мутра като нс тони стораро

11

Анонимен

преди 8 години

Лелелееее, снимката направо кърти!Това ми било мъже, това ми било футболисти, нацупили устенцата, като шантонерки от добнопробен сайт за запознанства!

10

Анонимен

преди 8 години

Според мен заплати трябва да се дават само за чисто играно време. Всяка минута която НЕ играеш да ти се удържа от заплатата. да видите как ще се научат. разбира се то има и тежки контузии, тях отборът ги поема, но да да си здрав и да не играеш, а да ходиш по дискотеки е ПРЕСТЪПНО!

9

Анонимен

преди 8 години

Божинов - нереализиран талант. Напарави няколок добри мача, в ИТалия, една -две години и...толкова. Почна се един сладък живот, лежане по пейката, дискотеки. Бандаловски - рендето. Грам техника няма, само балтии знае да прави. Един от тримата футболисти с в националиня отбор с червени картони ( Божинов е един от другите двама)

8

Анонимен

преди 8 години

Отборът може да пада и да се разпада, но на тях заплатите им вървят. Да критикуват този, който ги е взел и им плаща по една торба пари всеки месец. Той и преди да ги вземе би трябвало да е знаел, че те са си такива калъфи.

7

Анонимен

преди 8 години

Хахахах. Той Божинов си е световна звездЪ по футбол. Еееех, защо трениорите са толкова ***, че плащат на такива недоразумения като Божинов. Чалгари некадърни!

6

Анонимен

преди 8 години

Че кога са били в час?

5

момиче

преди 8 години

Мъжки кифли, ще повърна. Да върнат казармата иначе България върви към масова гейшина.

4

!!!

преди 8 години

*** си бяха, *** са си и *** ще си умрат!!! А имат самочувствие,все едно са Меси и Роналдо!!! Некадърници от класа....

3

Анонимен

преди 8 години

Мамини убавци!!!! После и чалгийка ще си пуснат, ще замезят и разпуснат след мача, нищо, че от скамейката са го "играли" и това е, животът на (БГ) футболиста е прекрасен - важно е да се водиш футболист, да си пускаш селфитата, пък дали можеш да играеш, или не........!?!? :) :) :)

2

Ятак на партизан

преди 8 години

си прави селфи, ми то функцията му е такава. Най-после българин отмъсти на сърбите за вековната между съседска омраза. Там където дипломацията е слаба,Валчо ги уе...ава.Браво момче-нанасяш поражения по-големи от Стелт, пуснат от Костов през наша територия да бомбандира Белград.Е***и бъзика, даже му плащат...

1

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 8 години

На сърбите трябва да им се напомни, че ФУТБОЛЪТ Е ИГРА, а не средство за избиване на Великосръбски комплекси .