9

Анонимен

преди 8 години

тотев е най-големият крадец, награби се с общински пари и дела има срещу него.....

8

Анонимен

преди 8 години

Далаверата, далаверата. Пловдивските уникати пак си избраха мошеника. Хак да им е.

7

Анонимен

преди 8 години

И колко овце са гласували за двамата кандидатпастири

6

Анонимен

преди 8 години

мамиин тотко защо вдигна драстично данъците на съгражданите си само за това ти трябва да бъдеш обесен на плщада нямаш ли срам атъпите пловдивчани отново гласуват за крадеца от тук нататък не се оплакваите вие заслужавате съдбата си

5

Анонимен

преди 8 години

Отново се появиха "КЪСНО СЕТИЛИ СЕ ГЛАСУВАЩИ"....

4

123

преди 8 години

Кмета ще влага средства в инфраструктура която ще облагодетелства семейството му.Та нали хотела му е един от най големите.Все пак идва 2019 и всичко е насочено към това кой ще спечели повече от туризма.А къде са ремонтите на кварталните улички,тротоарите.Плачевно е състоянието на градския транспорт .Контактната мрежа на тролейбусите виси опасно над улиците и е амортизирана .Вело алейте излязоха 15 милиона а дали това беше толкова належащо.Е Славчо не е цвете но Тотев е беда с заемитете ни.

3

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 2Това което Тотев направи за Пловдив за 4 години, на Славчо Атанасов ще му трябват 100 години и то при условие че не краде. Идете сега в Пловдив и сами ще се убедите че днес градът няма нищо общо с оня западнал град по времето на Славчо Атанасов. Не знам с какви очи Атанасов има наглостта отново да се кандидатира за кмет на града.

2

Анонимен

преди 8 години

Може да е с един глас разлика, но важното е че Тотев е кмет. Заслугата на ДС-ченгето Славчо Атанасов когато беше кмет на Пловдив беше унищожаването на общинските пазари и предаването им в ръцете на местни мутро бизнесмени. Срещу Тотев БСП Пловдив провежда черен ПР от 4-ри години. Ако седнеш да говориш с пловдивски комунист, вечно ще чуеш че Тотев е крадец и мошеник защото имал хотел, във фейсбук пък има постоянно снимки на къщата му която е съвсем скромна, но на комунистите се струва палат.

1

Анонимен

преди 8 години

Време е в ГЕРБ да "набият канчето" на Добрия син - очевиден наказателен вот на пловдивчани и липса на интерес към кандидатите за градоначалници... Срам за града ни: битката беше между един смешен заядливец и един безогледен крадец... ГЕРБ стегнете си кметчето - създава ви много лош статут в Пловдив... Изводът: Пловдив за пореден път загуби, просто защото нямаше как да спечели - жалко и тъжно...