22

Анонимен

преди 8 години

Елементарно Уотсън.Просто ГЕРБ откраднаха милиони от еврофондовете и част от тях наляха в партийните каси.От сутрин до вечер по медиите се говореше за пари и купуване на гласове.Голяма част от избирателите,отвратени не гласуваха,останалите взеха парите и се продадоха.Изключително ниска избирателна активност.Използвайки селските номера на Живков,следвайки неговият маниер и поведение,баламосвайки простолюдието Борисов се окопа за дълго във властта.Докато от Козяк не решат да го сменят.

21

Анонимен

преди 8 години

Нито един от въпросните анализатори не казва, че ГЕРБ се "окопава" във властта. Изразът е журналистическа измислица. Просто мнозинството избиратели безспорно предпочетоха кандидатите на ГЕРБ.Така че не толкова ГЕРБ се окопа, колкото БСП се закопа, ДПС губи в традиционно негови общини, а Атака просто се стопи.

20

Анонимен

преди 8 години

герб с дпс

19

456

преди 8 години

До АнонименДо 456 русия ще я има ама НЪЦТова "нъц" членоразделно ли е?Или толкова ти е капацитета??Малоумието е неличимо заболяване, не ходи на лекар ,няма спасение!

18

До Герберите

преди 8 години

Със срам плащам по 1500 лв данък на месец. С кеф се изнасям от БГ при 1ва възможност вместо да храня комунисти и още по големи крадци - гербери. Дори започвам да се радвам, че гроб победи, така ще изпукате по - бързо.

17

другаря Котев

преди 8 години

Уважаеми другари ***,Днес столетницата изпадна в предсмъртна агония. Днес ви беше последния работен ден. От утре Пусия прекратява финансирането на хибридната война. Запишете се на борсата, намерете си работа и бъдете здрави! Ако отново имаме нужда от вас, ще проведем необходимия кастинг, но този път с много по-завишени изисквания. Очевидно е, че сте некадърни и не успяхте да оплюете ГЕРБ!

16

КОНДУКТОРА:

преди 8 години

Моля пътниците от Позитано -20,за експреса за Москва и Чукотка,да заемат местата си!Не се редете на гишетата---БИЛЕТИТЕ СА ПЛАТЕНИ ОТ Москва и във всяко купе има безплатни кирки и лопати.Групата на Болен --ДА ЗАПОЧНЕ ТОВАРЕНЕТО НА БАГАЖА!

15

Анонимен

преди 8 години

Няма толкова *** и толкова беден народ. След година - две когато се усети менгемето на грабежа, разрухата, цига????ни Зацията и вълната бежанци, ми се иска да попитам победителите и вожда Тиква, накъде вървим???

14

Анонимен

преди 8 години

УЖАС за КГБ клона в БГ КОЛКО ЛИ *** им заминаха звездите по пагоните след такова мизерно представяне Путинчо няма да е доволен в Черна гора митинги това онова а тук 80 души и 2-3 руски парцала в подкрепа на Болен НАГЛЕДНО ДОКАЗАТЕЛСТВО че ИЗБОРИТЕ СА СИ АБСОЛЮТНО ЧЕСТНИ

13

Анонимен

преди 8 години

Гледам Борисов бесен. Нормално, загуби Плевен, на 99% губи Добрич, а ако изяде дървото и в Пловдив не ми се мисли....

12

до Загрижен

преди 8 години

Много сте прав!!! Жалко за България. Тези нещастници крадливи я разнитиха.

11

Анонимен

преди 8 години

Ние сме болен народ да позволим на тези питекантропуси да ни лъжат и крадат. Много болен! Честито!!!

10

Загрижен

преди 8 години

Защо се радвате, скъпи сънародници ? Оцветяването на държавата ни в един единствен цвят е съвсем близо. Чак тогава ще отрезвеете и ще осъзнаете , че не живеете в БГ, а в "Беларус". И ще сте съучастници в собственото си заробване и това на децата ви. И няма на кого да се жалвате, за заплахи, тормоз и *** преследване. Вчера беше БКП, днес е ГЕРБ - каква е разликата. Жал ми е за вас. Аз ли ? Аз съм на кон, пардон, на 3000 км.

9

Анонимен

преди 8 години

До 456 русия ще я има ама НЪЦ

8

Анонимен

преди 8 години

Този пазар който направи Рапона и комунистите не можаха да го направят. Тази "победа" и пир по време на чума. Когато обедняването продължи и удари още хората ще ми е интересно какво ще бъде обяснено. МВР са без пари и са започнали да спират всеки и ако нямаш лична карта глобата е 50 лева. По 20 лева данък на хората по селата, че имат градинка?!?

7

456

преди 8 години

До Анонимен$когато падне Путин Бойко ОЩЕ ЩЕ Е НА ВЛАСТ запомнете го ушковци$Няма да е на власт,щото вече няма да има България,заради продажници като теб,дето за скапани центове и майките си ще продадете!!А Русия ще я има!И външната и политика ще е СЪЩАТА!!!

6

Анонимен

преди 8 години

когато падне Путин Бойко ОЩЕ ЩЕ Е НА ВЛАСТ запомнете го ушковци

5

Анонимен

преди 8 години

Тежко и горко на България с тези крадльовци и много прости хора. Успяха да купят всичко но хората ще усетят сладостта от "голямата победа" след време, когато лъжците стегнат колана и вдигнат цените. Слушам го сега Тикваров, такава наглост и толкова празнословие рядко се срещат. Но овчедушието и примиреността ни му дават основание да празнослови и се хвали, а България се предава на ислямизацията. Всеки народ залужава управниците си.

4

Анонимен

преди 8 години

Путин е поздравил Борисов с победата

3

спомних си

преди 8 години

Някой беше казал ,че властта развращава ,а абсолютната власт развращава абсолютно трябва да бил много препатил и мъдър човек.