20

se

преди 8 години

Тази подчиненост на една партия ще ни донесе доста беди в бъдеще.Трябва да има опозиция за да има коректив.Политиката на ГЕРБ в общините е свързана с теглене на много места на заеми.Пример е Пловдив.Данъците скочиха а задлъжнялостта на общината се увеличава с всеки мандат.Да строй се но какво.Лъска се имиджа и се реиновират остарели обекти за да може туристите да идват.Но къде ???В хотела на кмета и за интересите на малцина олигарси.А народа си чупи краката по тротоарите и псува градския транс.

19

Solar Power

преди 8 години

До !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Моя дядо пък комунистите го вкараха в затвора. Излезна и след година си замина.

18

Анонимен

преди 8 години

Мда...очертава се диктатура...

17

bluesky1

преди 8 години

След всеки проведени избори отвращението ми става все по-голямо и все по голямо...За кой да гласувам...крадец до крадеца, измамник до измамника и при това в комбинация с некадърност, неграмотност, простащина, нахалство и арогантност....пфууууууу... Иска ми се по закон всички избори с избирателна активност под 50% да са невалидни ex lege. И електронно гласуване да има и задължително, пак няма да гласувам, понеже ми е противно да избирам измежду двама или повече крадци, с отвращение също не мога .

16

анонимен

преди 8 години

тази демокрация която е в турция днес дойде с гръм и трясък и в българия.но то всъщност нали бб и ердоган са първи приятели и побратими.ще си помагат един други му.

15

бб

преди 8 години

до 4 прав си брат така е;*** народ бедна държава и лесно се управлява;ЗАМИСЛЕТЕ СЕ народе български, защото една партия купе ли цялата власт/както е в момент/,става лошо ама МНОГО ЛОШО.тези като БСП+ДПС+НДСВ,или БСП+ДПС+АТАКА,ще ви се виждат като райски коалиции.

14

Раби

преди 8 години

държавата ни трябва, население - НЕ. Да се разкарат

13

Анонимен

преди 8 години

държавата я продадоха преди 26 години. Процесите са необратими. Това не е емиграция, това е евакуация. Посочете ми поне 1 акушеро гинекология в която новородените българчета да са повече - няма! Няма и да има.

12

Анонимен

преди 8 години

До !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Тебе само генерал Пиночет(светла му памет) ще те оправи. Очисти Чили от червената зараза.

11

Анонимен

преди 8 години

NARODA NE VIARVA NA POLITIZITE,NO NA TIAH NE IM PUKA--VAGNOTO E DA KRADAT I DA SE OBLAGODETELSTVAT SEBE SI I RODNINITE.

10

Анонимен

преди 8 години

Номер 13 с поста си уцели истината както левият прав на Кличко главата на Кобрата. Обаче да не забравяме, че и нашият вкара един много добър прав в брадата на Кличко и последният определено се разклати за момент. Жалко, че веднага след това Кобрата не успя да пласира добре втория удар.Ще попитате защо говоря за бокс? Ами тази изборна порнография у нас какво да я обсъждаш? Гледали сме записа - Тотев обяснява как да се манипулират изборите. Вместо в панделата, той пак ще бъде кмет. Боли, пичове!

9

Анонимен

преди 8 години

Нормално е - елктората на бсп и хатака заминаха в един посправедлив свят а съссела хвана последния влак за брюксел!

8

Анонимен

преди 8 години

до 6:Абе гледай сега, така е, прав си, обаче ние и децата ни трябва и при тази ситуация да оцелеем някак си. Според мен човек трябва да се опита да подтисне чувствителността си и да се опита да живее малко по-арогантно. Иначе казано малко *** трябва да си, т.е. да те мислят за такъв, такъв вид да си даваш. Иначе жална ти майка - и на теб, и на семейството ти. От опит го казвам.Иначе си абсолютно прав. Гледай Германия, която уж за пример беше - Volkswagen-скандала - лъжат

7

Касирай

преди 8 години

Ако изобщо някоя от загубилите партии иска да остане на сцената и да оправдае доверието на оредяващите си поддръжници - касирай! Заради справедливостта и честността към избирателя на ГЕРБ - касирай! Ако подминем това - следващият път партиите ще гласуват сами за себе си. Народът е отвратен!

6

Нарин

преди 8 години

Дпс нищо не загуби тия грешно очитат ние просто гласуваме повече за парламент сега не е важно а където е важно резултат има на първи тур аиде със здраве а рб друг път парламент нема да видят така че сега да деформират какото сакат

5

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

преди 8 години

Само диктатура ни оправя ... доказано!!!!! Строеше се "Завод за заводи", а сега само пътища се строят. Навремето дядо ми, кмет! ... ама с валяка и прави пътища!!!!! Той не открадна и стотинка ... Сегашните само парите гледат ... ЗАПЛЮВАМ ТАЗИ ГРОЗНА ДУМА - ПАРИ.

4

XaXa

преди 8 години

Това е рекорд, не антирекорд :)

3

отвратен

преди 8 години

То това е целта колкото по-малко гласуват толкова по-лесно се печелят избори . Има едно правило ,че когато отвратените си отидат остават отвратителните и с пълна сила важи в момента.

2

Анонимен

преди 8 години

Хората станаха свидетели на грандиозната фалшификация, на изборите от страна на управляващите крадливи некадърници. Първо мълчаха месеци наред, като бити участници в прайд, да не би някой да разбере че ще има избори, после фалшифицираха резултатите. Народът обаче не е ***, а и кръвното на главоча е нестабилно. Касиране на изборите, лустрация за селските дскомунистически милиционерски мишки и наново.

1

Анонимен

преди 8 години

то не останаха хората в тази държава, какво друго да очакват.