36

turkey

преди 8 години

dnes bg mn hubava snimka ot turciq ste slojili :) a do golemite razbira4i koito ne haresvat erdogan p...tka vi maina nqma da se puskam v podrobnosti da razpravqm tozi 4ovek kakvo e napravil za tezi godini samo 6te kaja 4e e nai dobriq turski lider sled MUSTAFA KEMEL ATATURK,ako imahte takav lider 6tqhte da mu celuvate krakata i da mu se klanite gledaite si va6ta ko6arka i ne se obajdaite mn kadeto ne vi e rabotata za6toto ne figurirate nikade

35

Критик

преди 8 години

Ердоган е престъпник и трябва да лежи в затвора за греховете си! Бог вижда всичко!

34

дсадсадса

преди 8 години

До Анонимена западен *** ще се нарича ,,МОНГОЛИЯ", ха познай кой ще обитава

33

каймакАМ

преди 8 години

...... истинските подстрекатели на тези " мирни " шествия , много добре знаеха ,че младите и наивни хора ще станат сигурни мишени . В Турция , от край време се е водила война против всякакъв вид ултра комунизъм и фашизъм. Падали са правителства чрез военни преврати , за да не се допуска това , та днес ли ще се допусне ? Това ли е цивилизацията , за която си се загрижил ? Не ставай смешен.

32

каймакАМ

преди 8 години

Само преди две седмици поредните сто жертви на турската цивилизация дадоха живота си ★★★★. За коя цивилизация намекваш ? Проследи внимателно видео материалите и от трите атентата. В Суруч , Диарбакър и Анкара се забелязва общия паралел на пропагандните лозунги и знаменца. На невинните жертви , многократно беше напомняно , да не скандират предизвикателно с ултра леви лозунги и скандирания , че е опасно. На това ли му викаш цивилизация ?

31

Мюмюн Ахмедов

преди 8 години

Цялата работа е, че Ердоган им тегли майна и на САЩ и на Израел и затова има и ще има опити за атентати. Целта е ясна - да се дестабилизира държавата. Задавали ли сте си въпроса защо в България няма атентати? Нека ви отговоря: защото сме послушковци, които изпълняват заповедите на САЩ. Но ако Бойко постъпи като Ердоган и например каже на САЩ "****ната ви, утре отваряме наша, БЪЛГАРСКА ел. централа", тогава това, което виждате в Турция ще е нищо в сравнение с това, което ще се случи в България.

30

каймакАМ

преди 8 години

Тези избори станаха поредното показно . И в космоса да се проведат волята на турския народ е категорична. На всички туркофоби , по една чаша студена вода.

29

Иван Петров

преди 8 години

До тези дето мразят Турция ще им кажа едно.Кучето си лае а керванът си върви, Турция продължава уверено напред и нагоре напредва а, България продължава да си пропада и седи на дъното. Вижте БВП-то на България и Турция и ще разберете на какво ниско ниво сме!Има още много попара да ядете за да се сравнявате с Турската нация и един савет от мен първо си оправете държавата и тогава мислете за Турция и ЕС!

28

Cem kurd

преди 8 години

Поредната фалшификация в Турция!

27

Ястреб Османлията

преди 8 години

До 40Ердоан няма какво да се "справя" с кюрдите, защото нито той, нито аз, нито тя имаме проблеми с кюрдите. Проблемът ни е с ПКК - многонационална терористична организация, подкрепяна, обучавана и финансирана от много различни държави за последните 30 г., включая и ... България!! През куманазко време! Дори сега организацията има клетки в България, които се занимават с всякакъв вид криминална активност, като трафик на хора, проституция, наркотици, оръжия и пр. Аллах всичко вижда! Също и МИТ!

26

Мюмюн Ахмедов

преди 8 години

До 40: Ердоган ако имаше проблем с кюрдите, нямаше днес да гласуват за него. Война между турци и кюрди няма. Има война между Турция и ПКК (терористична групировка финансирана от Запада и Израел).

25

Анонимен

преди 8 години

то пък каква изненада се пак честито на комшийте

24

Анонимен

преди 8 години

До б.янко....СЛАВА БОГУ, че не съм роден в Турция!....----------------------- В Турция се умира един път , а ти умираш всеки ден.

23

Мюмюн Ахмедов:

преди 8 години

До 33: Ситуацията е по-сложна, отколкото изглежда. Опозицията в Сирия я има отдавна и единствената им цел е да се свали режима на Есад, докато за "Ислямска Държава" никой не беше чувал доскоро. ИД е създадена от бившия шеф на ЦРУ Дейвид Петраус с цел да се завземе петрола в Сирия. Ако спечелят войната, САЩ ще поеме въздух, но ако загубят доларът ще се срине за нула време и това ще е началото на края за тях.

22

Ястреб Османлията

преди 8 години

С тези избори турският народ даде пълно пълномощие на партията на Ердоан да смачка главата на терористите от ПКК! Някои дзурлатоиди ще се разквичат от това нещо, но ... само бой с правата лопата по кривата дзурл@!!

21

Анонимен

преди 8 години

V centura na Kardjali podrujnicite na Erdogan praznuvat

20

Анонимен

преди 8 години

Единствените "пратки", които Турция е пращала са оръжия, които се използват срещу Есад. Ердоган не е крил нигога, че подкрепя опозицията в Сирия, а това че ИД имали лагери за обучения в Анкара са митове.

19

Анонимен

преди 8 години

Ислямистите направо получиха оргазъм. Изборите и там са като тук. Фарс. Кога да очакваме нашия прецедент да отиде да целува седалището на ислямиста.

18

Анонимен

преди 8 години

До 24: Ти си поредният мал*умник, вярващ на "новините", сервирани от Запада. За да се случи "косовския сценарий", трябва да се вдигнат кюрдите срещу държавата, а това няма как да стане, поради факта че ВОЙНА МЕЖДУ ТУРЦИ И КЮРДИ НЯМА. Има война между Турция и ПКК. Голяма част от кюрдите са наясно за какво става въпрос, а и днес го доказаха гласувайки за Ердоган (кюрдската партия ще остане под баража).

17

Анонимен

преди 8 години

Турция, която "подкрепя" ИД вчера за пореден път удари джихадистите. А Запада (Англия, Германия Франция и др.), които се "борят" срещу тероризма не са пратили дори 1 самолет срещу ИД. Продължавайте да попивате западна пропаганда мал*умници такива!