94

анонимен

преди 8 години

при каква избирателна активност са тези проценти колко са по изб списъциколко са гласували колко са недействителните бюлетини никой не казва говори се самоза проценти ама те нищо не значат аз не съм гласувала да не излезе накрая че съмгласувала два пъти

93

Анонимен

преди 8 години

Където има от събратята все печелят ГЕРБ, интересно.

92

Анонимен

преди 8 години

Bravo sa pleven. Rb davate Gas fisionomiite na gerb Po tv mnogo sloba sa pleven a zeza za4eva kato Nastana nali e ot pleven hahaha. Rb Davai na pred Dr g presidenta da e ot rb

91

DreamTheater

преди 8 години

Нормално,ГЕРБ спечели тези избори с огромна преднина.За няколко години направиха толкова,колкото никоя от управляващите партии и коалиции през тези 25 години.И това става в условия на кризисни ситуации навсякъде по света.

90

Анонимен

преди 8 години

Другарю меди да сравняват генерала с онзи козел от мадрид докаран от . Д . С и съветските другари само и само костов да не изкара още един мандат . И другари още тогава щяхте вече да сте минало ако не излъгахте народа соня пропаднал комарджия . Но нищо и този ден дойде

89

другаря Котев

преди 8 години

Уважаеми другари ***,Днес столетницата изпадна в предсмъртна агония. Днес ви беше последния работен ден. От утре Пусия прекратява финансирането на хибридната война. Запишете се на борсата, намерете си работа и бъдете здрави! Ако отново имаме нужда от вас, ще проведем необходимия кастинг, но този път с много по-завишени изисквания. Очевидно е, че сте некадърни и не успяхте да оплюете ГЕРБ!

88

ЯАОГЖЯА

преди 8 години

ДО 141КАКВИ ЧЕРВЕНИ ЗНАМЕНА КАКВИ ПЕТ ЛЕВА БЕ БРАТКО.ГЕРБ Е ПЪЛЕН С ДЕЦА И ВНУЦИ НА ХОРА, ЧЛЕНУВАЛИ В БКП И ЗАЕМАЛИ ВИСШИ ПАРТИЙНИ И ДЪРЖАВНИ ДЛЪЖНОСТИ. КАК МОЖЕ ДА ИМА ТОЛКОВА НАИВНИЦИ КАТО ТЕБ.

87

42

преди 8 години

ОТНОВО ГЛОБАЛИСТИ И МАФИОТИ. ДО 2-3 Г. НИ ГОТВЯТ И ДАНЪК МАЛКО АПАРТАМЕНТЧЕ ОТ 2000 ЛЕВА НАГОРЕ. ЗА ДА ОСТАНЕ БЪЛГАРИНЪТ И СЪВСЕМ БЕЗ СОБСТВЕНОСТ.

86

Анонимен

преди 8 години

Нека не се забравя, че ГЕРБ продадоха България на САЩ. Така ,че всичко е възможно и всичко е ясно

85

Анонимен

преди 8 години

Никой нищо не е спечелил, но най- големия губещ отново е самия български народ

84

3333

преди 8 години

Да са честити такива победи на Герб с по 15-20 избирателна активност. Ясно, е че политическата апатия е обхванала българина и има нужда от нова политическа сила, която да го събуди.

83

Анонимен

преди 8 години

свеждайте червените знамена ГЕРБ МИНАВА

82

Бесепар

преди 8 години

А с БСП какво става ? Няма да има областен кмет. Така ли излиза ?

81

citizen

преди 8 години

Докато "грамотният" електорат, в лицето на разни "социални" *** руча жабетата, няма да се оплаквате.

80

socialen

преди 8 години

Кулминация на нашата фасадна, неолиберална, компрадорска "демокрация". Борисов и неграмотният му електорат с вишу, продукт на нашата неолиберална, самофинансираща се пародия на образователна с-***, "спечели" при рекордно ниската "избирателна" "активност".

79

АТАКИСТ

преди 8 години

До Анонимен 135Абе..........най-опасното е, че "ша на оправи" на задна скорост, нас атакистите , руски , продажни.. Другото мани....

78

citizen

преди 8 години

Хаха, думата р-я-з-ан се цензурира, бах тая политкоректност...

77

ни съ знай

преди 8 години

Кое е по опасно за нас,българите,победата на тиквата, или победата на Ердоган?

76

Анонимен

преди 8 години

БРАВО БОЙКО

75

до 96 Одисей

преди 8 години

Продължавам да твърдя, че хората в Плевен гласуваха за Спартански не защото е подкрепен от РБ, а защото той е познат в града като почтен човек, а предишният кмет се о.***. Вотът е мажоритарен и в никакъв случай не бива да се смята, че е за РБ. Ще броите гласовете за РБ на парламентарни избори. А може и на президентските. Стига самозабравилият се Кънев да се кандидатира. Тогава ще видите истинските измерения на народната "любов" към вас.