20

Анонимен

преди 8 години

Славни години бяха ***,но свърши вашето време...

19

Хагър

преди 8 години

Събудете се !!! Пръскат ни постоянно с отрова, манипулират ни, а сега вече ни вкараха и измислените си празници! Само 3 процента, това са все хора, които знаят истината. Ще видите, как изведнъж уж "активността ще се засили към 17-18" и всичко ще е наред. Отворете очите си - искат да съсипят България.

18

бай Петко

преди 8 години

Залюхани тиквеници. После друг ще ви е виновен, МАЙНИЧКИ ...

17

Soxtella

преди 8 години

И 1 от чудесата на света да имаме и 11 небостъргача да имаме не е гаранция,че ще сме щастлив град.Някъде другаде е ключът за успеха и развитието...

16

Ден на тиквите

преди 8 години

Честит имен ден на Тиквата и на всички тикви!

15

Българско ИЗраждане

преди 8 години

Хелоуин е празникът на тиквите, на вещици и чудовища от безпросветни езически времена в Ирландия, а сега са на почит и на власт по време на българското ***, а Будителите са не`кви заблудени хора, без предприемачески дух, които вм. да въртят търговийка в Османската империя, обикаляли като Матей Миткалото България през Възраждането, за да просвещават и да будят българския народ.

14

Анонимен

преди 8 години

Хелоуин демек боба ври в къщи,ач кюпек просо сънува.

13

Лудата банда Кичука

преди 8 години

Да,бе, заради Хелоуин е,а не заради Деня на Народните Будители.Този ирландски празник е пренесен в САЩ и всички англоговорящи,а в България някои искат да се хаменикализират.Същите които бяха навремето славянизирани.

12

АТАКИСТ

преди 8 години

Какво е това Хелоуин? Ден на народните будители ли по хамерикански ли, к'во ли?

11

socialen

преди 8 години

Огромният брой на негласуващи показва, че Народът не е глупав и че се събуди, защото разбра какво правят с него такива като Борисов, Цветанов и Плевнелиев.

10

socialen

преди 8 години

Катастрофално ниската избирателна активност от октомври 2014 година (Парламентарни избори) показва, че хората разбраха и вече не искат да легитимират фасадната, олигархична, компрадорска, пазарнофундаментална, дясна, асоциална "демокрация", която 26 години им натресе Неолиберализъм и Пазарен Фундаментализъм, и Либертарианство, и ги ограби.

9

socialen

преди 8 години

Хората вече не искат да са съучастници и да легитимират нашата фасадноолигархична, дясна, асоциална "демокрация".

8

Анонимен

преди 8 години

Как очаквате хора, които не виждат никакво бъдеще в България да гласуват за същата тази политическа каста, която им го е отнела? Как очаквате да решите чрез избори проблеми, които могат да бъдат решени само и единствено чрез брутални погроми и революция?

7

Анонимен

преди 8 години

В Бул**арис**ан всичко е на "хИлоУуу Вин".Viva село, Viva чесъни бИе гИе!И рекламите по ти ви-то мякат вечИ.

6

Байчо

преди 8 години

Самата истина-вчера в Пловдив всички барове и заведения претъпкани и всичките хора с маски,да не говорим как агитки от малчугани,облекани в костюми обикаляха по апартаментите да просят лакомства:)

5

Анонимен

преди 8 години

Не е хелоуина,нито гей-парада със щастливи кокошки и весели прасета!Просто няма за кого!

4

Анонимен

преди 8 години

Laja namat horata ve4e interesi tesi isbori sa ismisliza falschigikazia jalko sa 50 miliona To Vseki snae gerb 6e fandakova Pak schte pe4eli milionite ot selska daskaliza kmetiza i To milionerka kato sofianski edin dol drenki

3

Новина

преди 8 години

Съобщиха , че привечер активноста ще се увеличиПРАВИЛНОЩЕ НАИЗЛЕЗАТ ХЕЛОИНОВИ СЪЗДАНИЯ

2

Анонимен

преди 8 години

Към този момент е ниска избирателната активност и в ромския квартал Столипиново. Ей сега към 16ч. давидите за какво чудо иде реч.После ми е интересно като свършат изборите как *** Славчо и *** Ваню ще се оправдават,че контингента не е гласувал за тях.

1

Бродят

преди 8 години

По улиците бродят много страшни същества не прибрали се още от ХЕЛОУИНСТРАХ.